Hoe ging het met de bizarre naaktscène in 'The Walking Dead'?

Was er ook iemand echt naakt? Het antwoord is helaas nee...

Jim Pedd, 04-03-2020 10:36

Een van de meest besproken zaken uit de première van The Walking Dead, seizoen 10B, is de seksscène tussen Negan en Alpha. Er wordt nogal veel over gepraat en nog altijd vallen sommige monden open bij wat de serie liet zien. Maar nu vertelt acteur Jeffrey Dean Morgan dat de boel anders is gefilmd dan je wellicht zou denken bij het zien van de beelden.
De beelden werden besproken tijdens een interview waar ook acteur Norman Reedus bij aanwezig was. "Ik kan me herinneren dat ik het las en dacht: 'Jeff!" En hij zoiets zei van: 'Wat? Wat? Samantha wil niet naakt gaan, dus dan hoef ik ook niet naakt te gaan.'"

Lees ook: De Whisperer War gaat los in promo 'The Walking Dead'

Reeuds ging verder: "En ik zei: 'Dat is niet wat ik heb gehoord. Ik heb gehoord dat Samantha het wel wil doen, maar jij niet.' En hij zegt: 'Nee, weet je, ik"' En hij struikelde daarna echt over zijn woorden en zei: 'Weet je wat, ik ben vaker naakt geweest in deze serie!' En uiteindelijk draagt hij een vleeskleurige ballerinamaillot! En dat niet alleen, hij heeft er ook een beige luier over aan. Je ziet dus niks."

Seks en geweld
De serie heeft natuurlijk veel geweld laten zien de afgelopen jaren. Sterker nog, er zitten echt brute momenten in die je niet zomaar zou verwachten op televisie. Maar seks is er tot nu toe nauwelijks te zien geweest en daar bracht deze nieuwe aflevering dus verandering in.

Lees ook: Bizarre seksscène zorg voor stijgende kijkcijfers 'The Walking Dead'?

Bron: WGTC

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, JEffrey Dean Morgan, Samantha Morton

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix