Gruwelhond Terror komt naar 'The Boys'

Gruwelhond Terror komt naar 'The Boys'

Dat belooft heel wat horror voor de bizarre Amazon-serie, die later dit jaar verder gaat.

Jim Pedd, 5 maart 2020 om 07:06

Karl Urban is een van de hoofdrolspelers in Amazon-serie The Boys. Zijn personage, Billy Butcher, heeft in de comics een hond die de naam Terror heeft. Hij zit in de serie even in een flashback, maar is verder niet te zien geweest. Dat belooft de acteur tijdens een C2E2-panel.
“Je gaat echt houden van het tweede seizoen,” aldus Urban in reactie op een fan die vroeg naar de afwezigheid van Terror. “Als je van Terror houdt, dan houd je van het tweede seizoen. Hij is echt absoluut te zien straks.” Een belangrijke vraag is natuurlijk waarom de hond niet te zien was in het eerste seizoen. Daar had showrunner Eric Kripke wel antwoord op.

Lees ook: Tweede seizoen 'The Boys' is totaal gestoord

Enge hond!
Kripke vertelde dat hij het moeilijk vindt om met dieren te werken. Hij voelde zich “te geïntimideerd” om dat te doen. Maar dat gaat veranderen, want Terror zal een hele aflevering naast Urbans Butcher te zien zijn. “Als schrijvers voelden we dat fans hem nodig hadden.”

Lees ook: Succesvolle superheldenserie 'The Boys' gaat in 2020 verder

“We moesten het maar doorstaan en een pain-in-the-ass aflevering maken met de hond. En aan het eind kon hij terugkeren naar de veilige en comfortabele plek waar hij al die tijd geweest is. Maar de hond komt uit pensioen terug voor nog een laatste missie met Butcher, zodat we hen lekker samen in beeld kunnen brengen.”

De serie keert later dit jaar terug op Amazon Prime.

Bron: CB

Lees meer over: The Boys, Amazon, KArl Urban, Terror

Populair nieuws