Tweede seizoen 'The Boys' is totaal gestoord

Tweede seizoen 'The Boys' is totaal gestoord

Niemand is er straks klaar voor.

Jim Pedd, 29 november 2019 om 07:09

Zijn we wel klaar voor het nieuwe seizoen van Amazon-serie The Boys? De Amazon Original debuteerde deze zomer en was een geweldige serie die nu middenin de opnames van het tweede seizoen zit. Jack Quaid, die de rol van Hughie speelt, hint naar belangrijke plotdetails.
Volgens Quaid is niemand klaar voor het volgende seizoen. “Oh nee, niemand is klaar voor het tweede seizoen. Het is totaal gestoord. De schaal is veel groter. Volgens mij hebben we het eerste seizoen overtroffen en zijn er veel momenten waarop je zal denken: what the hell? Ik heb dingen gedaan dit seizoen, die ik nooit eerder heb gedaan en waarschijnlijk nooit meer zal doen.”

Lees ook: Succesvolle superheldenserie 'The Boys' gaat in 2020 verder

Ook meer diepgang
Maar het seizoen wordt niet alleen grootschaliger en er komen niet alleen meer gevechten naar de Amazon-serie. “Hoewel we dat doen, moet je ook echt dieper in de personages duiken en begrijpen waarom ze denken zoals ze dat doen. Vanuit het perspectief van Hughie, kan ik je zeggen dat we dat krijgen. Ja, ik ben heel benieuwd wat mensen straks gaan vinden.”

Lees ook: Amazons 'The Boys' krijgt nieuw teamlid

De nieuwe reeks heeft nog geen releasedatum, maar is in de zomer van 2020 te zien.

Bron: TV Web

Lees meer over: The Boys, Amazon, Jack Quaid

Populair nieuws