search
Disney+ annuleert Europees lanceerevenement
Series / Streaming-diensten

Disney+ annuleert Europees lanceerevenement

Helaas voor de fans gaat het niet door. Gelukkig hebben we in Nederland al lang Disney+!

Walt Disney Company heeft zijn plannen om Disney+ breed te lanceren in Europa gecancelled. Daartoe is men gekomen door de ziekte COVID-19, die wereldwijd langzaamaan meer mensen infecteert. In Engeland, waar de lancering plaats zou vinden, worden een aantal evenementen gecancelled en daarin gaat Disney nu dus mee.

Het evenement zou plaatsvinden op 5 maart in de Exhibition London. Daar wilde men met studiobazen, bedenkers en speciale gasten de lancering vieren. Dat momentje gaat, met het oog op COVID-19, dus toch maar niet door. In plaats daarvan promoot men de Europese lancering (buiten Nederland dus), maar middels sociale media en persberichten.

Disney+ lancering
"Wegens een aantal annuleringen van media die aanwezig zouden zijn, en toenemende zorgen rond internationale reizen op dit moment, hebben we besloten om de lanceerevenementen van Disney+ op donderdag en vrijdag te annuleren," aldus Disney in het bericht.

De streamingdienst is straks beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italiƫ, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Dat geldt vanaf 24 maart. Daarnaast zal deze zomer de rest van West-Europa aansluiten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen