Serie 'The Magicians' onverwacht gecanceld

Serie 'The Magicians' onverwacht gecanceld

De fantasierijke serie The Magicians met vele fans stopt ermee na het vijfde seizoen.

Bram de Groot, 4 maart 2020 om 18:49

De zender Syfy startte in 2015 met de serie The Magicians gebaseerd op het gelijknamige boek van Lev Grossman. Tot op heden verschenen er vier seizoenen en het vijfde seizoen startte midden januari.
Nu is duidelijk geworden dat fantasyserie The Magicians van showrunners Sera Gamble en John McNamara niet verdergaat na het vijfde seizoen. En dit is toch best onverwacht, aangezien het vijfde seizoen al bijna is afgerond. Het statement van Syfy:


"The Magicians maakt al vijf fantastische seizoenen deel uit van onze Syfy-familie. Aan het einde van deze reis willen we John McNamara, Sera Gamble, Henry Alonso Myers, Lev Grossman en onze briljante cast, crew, schrijvers en regisseurs voor hun prachtige creatie bedanken. Maar bovenal bedanken we de fans voor hun enorme steun en passie. Door jullie zal magie voor altijd in ons hart blijven."

Laatste aflevering op 1 april
De serie The Magicians speelt zich af rond de Brakebills University. Wanneer een groep jongeren gerekruteerd wordt voor deze geheimzinnige academie komen ze erachter dat magie niet alleen veel echter, maar ook veel gevaarlijker is dan ze zich hadden kunnen voorstellen. De laatste aflevering verschijnt op 1 april op SyFy.

Lees ook: 'The Magicians' seizoen 4: Het Monster is ontsnapt (Dvd)


Bron: Twitter

Lees meer over: The Magicians, Seizoen 5, Jason Ralph, Stella Maeve, Olivia Taylor Dudley

Populair nieuws