search
Adrien Brody speelt hoofdrol in Stephen King-serie 'Chapelwaite'
Series / Nieuws

Adrien Brody speelt hoofdrol in Stephen King-serie 'Chapelwaite'

Oscarwinnaar wordt in de serie vergezeld door actrice Emily Hampshire.

Volgens Deadline heeft actrice Emily Hampshire (Schitt's Creek) getekend voor een rol naast hoofdrolspeler Adrien Brody in Epix-dramaserie Chapelwaite. De serie is gebaseerd op het korte verhaal Jerusalem's Lot van horrorgrootmeester Stephen King.

In het verhaal van King volgen we kapitein Charles Boone (Brody), die rond het jaar 1850 met zijn gezin verhuist naar een geërfd huis in Preacher's Corner, Maine. Hij wordt al snel geconfronteerd door duistere geheimen die zijn familienaam al generaties lang teisteren.

Première dit najaar
Hampshire zal in de serie de rol spelen van Rebecca Morgan, een ambitieuze jongedame die haar studentenleven achter zich laat om te gaan schrijven voor het prestigieuze Atlantic Magazine. Als ze Brody's personage ontmoet, voelt ze zich direct tot hem aangetrokken. Dit leidt ertoe dat ze zich vestigt in het beruchte Chapelwaite landhuis, waar ze van plan is om een gotische roman te schrijven over de familie.

De opnames van Chapelwaite beginnen over ongeveer een maand in Halifax, Nova Scotia. In het najaar moeten de eerste afleveringen worden uitgezonden door Epix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen