search
'Lucifer'-cast tekent voor zesde seizoen!
Series / Nieuws

'Lucifer'-cast tekent voor zesde seizoen!

Het wordt nu wel heel erg zeker dat Netflix de serie nog een extra seizoen gunt.

Het goede nieuws voor fans van Lucifer blijft maar komen. Acteur Tom Ellis heeft nu echt getekend voor een zesde seizoen. De showrunners hebben ook voor een nieuw seizoen getekend, evenals andere castleden. Dat betekent dat het nieuwe seizoen op Netflix zo goed als zeker is.

Momenteel voeren Netflix en Fox nog gesprekken over de voortzetting van de serie, maar het lijkt er steeds meer op dat het zesde seizoen er gewoon komt. Fox stopte na drie seizoenen met de show, waarna Netflix 'm oppikte voor een vierde en vijfde reeks. Die vijfde was gepland als de laatste. Maar ondertussen is duidelijk dat dit waarschijnlijk niet het einde wordt.

Lees ook: Heel goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'Lucifer'!

Vijfde reeks
De vijfde reeks wordt in twee delen op Netflix geplaatst. Elk deel krijgt acht afleveringen. Daarna was het eigenlijk de bedoeling om met de serie te stoppen, maar fans hopen heel erg op meer afleveringen. En nu is duidelijk dat die fans hun zin gaan krijgen en dat er nog een seizoen komt. Daarmee is Lucifer zowel drie seizoenen op Fox als op Netflix te zien geweest. En wie weer is er daarna ruimte voor nog meer.

Lees ook: Hartverscheurend einde voor 'Lucifer' op komst

Aanbevolen artikelen