'Stranger Things'-cast viert mooi moment voor seizoen 4

'Stranger Things'-cast viert mooi moment seizoen 4

De cast is bij elkaar gekomen voor de eerste table read!

Jim Pedd, 5 maart 2020 10:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De cast van Stranger Things komt weer bij elkaar voor een table read. Dat in een heerlijke video die op sociale media werd vrijgegeven door streamingdienst Netflix. Op de video zien we dat iedereen bij elkaar komt en behoorlijk wat lol makt met elkaar.

De video van de table read gebruikt een geinige filter, die je het gevoel geeft naar een retro VHS-video te kijken. Dat past mooi bij de jaren tachtig vibe waar de hele serie op mikt. We zien verder meerdere castleden voorbij komen, waaronder Priah Ferguson die nu een regular is in plaats van een sporadisch aanwezige. Ook is David Harbour in beeld te zien, evenals co-ster Finn Wolfhard. Duidelijk is dat iedereen ernaar uit kijkt weer aan de slag te kunnen met de serie.

Lees ook: Hoe zit het nou met dit 'Stranger Things'-personage?

Het vierde seizoen
Het is nog niet bekend waar het vierde seizoen van de serie precies om gaat draaien. Wel weten we dat de serie voor het eerst het stadje Hawkins verlaat. Het Upside-Down werd nu al door de Russen gebruikt en dat gaat dit seizoen vermoedelijk alleen maar meer gebeuren. Daar komt bij dat er dan waarschijnlijk ook een grote rol is voor Hopper, die welzeker te maken heeft met de Russen en het Upside Down in dit nieuwe seizoen.

Lees ook: 'Stranger Things' vermijdt grootste fout 'Game of Thrones'

Hieronder de video!


Bron: SR

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Cast, Table read

Populair nieuws