search
Nieuw op Netflix: 'The Protector' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The Protector' seizoen 3

Fans van de reeks 'The Protector' hebben er bijna een jaar op moeten wachten, maar het derde seizoen is er...

Geoffrey Ketels
Het derde seizoen van de Turkse Netflix-original The Protector is vanaf morgen, vrijdag 6 maart 2020 te bekijken bij Netflix. Het eerste seizoen verscheen in december in het jaar 2018 en was meteen een instant succes.

The Protector vertelt het verhaal van Hakan. Hij hoort bij een eeuwenoude genootschap welke als belangrijkste taak heeft om de stad Istanbul te beschermen. Dat lijkt een eenvoudige opdracht te zijn, maar dat is het niet. De stad wordt namelijk bedreigd door onsterfelijke wezens.

Een jaartje wachten
Op het derde deel uit de reeks The Protector was het ongeveer één jaar wachten. Dat wachten is nu voor de fans eindelijk voorbij. Niet alleen kijkers zijn positief over deze Netflix-original van Turkse bodem. Ook de critics hebben zich reeds verschillende malen positief uitgelaten over de reeks. Op de website IMDB kan ze op dit ogenblik overigens rekenen op een mooie score van 7/10.

Ben jij ook een fan van The Protector? Dan kan je dus vanaf morgen het derde seizoen bekijken op Netflix. Zou je graag nu al een voorsmaakje willen van het derde seizoen? Dat is mogelijk door het bekijken van de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen