'Westworld' begint opnieuw met derde seizoen

'Westworld' begint opnieuw met derde seizoen

De serie heeft eigenlijk een soft-reboot gekregen van televisiezender HBO.

Jim Pedd, 9 maart 2020 om 15:08

Het derde seizoen van Westworld is bijna te zien. Fans zijn natuurlijk erg benieuwd hoe het verder gaat met hun favoriete hosts, Dolores en Bernard. Zij zijn eindelijk vertrokken uit de parken en gaan nu de wijde wereld in. Voor actrice Tessa Thompson, die de rol van Charlotte Hale speelt, voelt het als een reboot.
“Op een vreemde manier voelt het alsof we weer de première van de serie meemaken, omdat we nu voor het eerst de echte wereld in zijn gegaan en de serie de vraag blijft stellen wat het betekent om mens te zijn. Het vraagt in dit geval een boel nieuwe dingen. We hebben ook heel wat nieuwelingen in de cast, dus het voelt echt als een nieuwe start,” vertelde Thompson. “Het is een serie die niet alleen het publiek verrast, maar ook de mensen die het geluk hebben eraan mee te mogen werken.”

Buiten de parken
In de serie zagen we tot nu toe drie parken voorbij komen: Westworld, The Raj en Shogun World. Straks krijgen we ook War World te zien (die zagen we in de trailer namelijk) en gaan we er van uit dat er nog twee nieuwe parken bij komen. Dat weten we dankzij de website die HBO ooit maakte voor de serie.

Het acht afleveringen tellende derde seizoen gaat 15 maart van start.

Bron: Variety

Lees meer over: Westworld, HBO, Tessa THompson

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws