Disney+ maakt 'Beauty and the Beast'-serie!

Disney+ maakt 'Beauty and the Beast'-serie

De serie heeft twee personages uit de film uit 2017 als hoofdpersonen!

Jim Pedd, 9 maart 2020 om 16:18

Disney+ brengt acteurs Luke Evans en Josh Gad terug naar de wereld van Beauty and the Beast. Het duo speelde in 2017 in de live-action film van Disney de rollen van Gaston en LeFou en zal dat nogmaals doen voor een miniserie op Disney+.
Het project, dat nog geen titel heeft, wordt gemaakt door Eddy Kitsis en Adam Horowitz. Volgens The Hollywood Reporter wordt de serie een zesdelige musical, waarbij componist Alan Menken verantwoordelijk is gemaakt voor de muziek. Bronnen van het vakblad melden dat het project zich in een vroeg stadium van ontwikkeling bevindt.

Uitbreiding van het universum
De serie zou zich ver voor de gebeurtenissen in de film afspelen en moet de wereld van Beauty and the Beast uitbreiden. Geen van de andere sterren van de film heeft getekend voor de prequel-serie, al schijnt het wel te kunnen dat Emma Watson en Dan Stevens uiteindelijk in een cameo te zien zijn.

Eerder werkten Kitsis en Horowitz voor Disney aan The Muppets Live Another Day, een achtdelige miniserie, die uiteindelijk gecancelled werd.

Bron: CB

Lees meer over: Beauty and the Beast, Disney Plus, Josh Gad, Luke Evans

Populair nieuws