Gruwelmoord lanceert 'Penny Dreadful: City of Angels'-trailer

Gruwelmoord lanceert Penny Dreadful City of Angels

De serie is in april te zien en geldt als een opvolger van de serie Penny Dreadful.

Jim Pedd, 10 maart 2020 om 07:02

Als een gruwelijke moord gepleegd wordt in het Los Angeles van 1938, raken rechercheur Tiago Vega en zijn partner Lewis Michener verzeild in een episch verhaal dat de geschiedenis van de stad reflecteert. Vandaag is er een nieuwe trailer vrijgegeven van Penny Dreadful: City of Angels, de spirituele opvolger van Penny Dreadful.
Vooral het personage van Natalie Dormer ziet er bijzonder uit in de trailer. Zij speelt een demon die de mogelijkheid heeft om van vorm te veranderen en heet Magda in deze serie. Het personage werd omschreven als een “heerlijke, multidimensionale thriller”, een “verspreider van chaos” en iemand die “wanorde verspreidt”. Een personage dat “fundamenteel sceptisch is jegens de mensheid. In de eerste aflevering zegt ze ‘Ik geef mensen de kans om te kiezen, maar elke keer weer kiezen ze ervoor om verleid te worden door de meer basale, zelfzuchtige rollen.”


De serie is vanaf 26 april op Showtime te zien. De serie opent dus met een moord, en speelt zich af op een moment in tijd, dat Los Angeles geteisterd wordt door sociale en politieke spanning. Een gruwelijke moord leidt ons langs de eerste snelwegen van het land, Mexicaans-Amerikaanse tradities, de gevaarlijke spionage van het Derde Rijk en de opkomst van evangelisme via de radio.

Lees ook: Natalie Dormer (Game of Thrones) in eerste trailer 'Penny Dreadful: City of Angels'

Lees meer over: Penny Dreadful City of Angels, Trailer, Showtime, Natalie Dormer

Populair nieuws