Mr. Freeze komt daadwerkelijk naar 'Gotham'

En hij krijgt een waargebeurd oorsprongsverhaal.

Jim Pedd, 01-08-2014 10:03

Een tijdje geleden was er nog het gerucht dat Mr. Freeze, die ooit zo mooi gespeeld werd door Arnold Schwarzenegger, te zien zou zijn in Batman prequel-serie Gotham. Dat verhaal is nu niet langer een gerucht, want uitvoerend producent Danny Cannon bevestigde in een interview met Digital Spy dat Mr. Freeze in de film te zien zal zijn. Zijn oorsprongsverhaal wordt verkend in deze film en er zal een waargebeurd verhaal als inspiratie gebruikt worden voor de rol.
"Zonder teveel weg te geven, want dat mag ik niet," vertelde Connon, "het geweldige aan het werken aan een CSI-achtige serie is dat we zolang met experts gewerkt hebben. Met specialisten op veel verschillende gebieden. Er zijn veel zaken die we ondertussen geleerd hebben. Mijn eerste gesprek met showrunner Bruce Heller over de slechteriken van de serie, ging erover dat ze altijd geloofwaardig moeten zijn en je moet iets van jezelf in hen terugvinden."

Verder "moet de wetenschap achter hen echt zijn. Dus, ik had nog een paar verhalen, waargebeurde verhalen, en een daarvan heeft op de een of andere manier wel iets te maken met Mr. Freeze. Dus ik weet een echte manier om zijn oorsprongsverhaal te vertellen."

Bron: Digital Spy

Lees meer over: gotham, mr freeze, fox, danny cannon, bruce heller, batman, oorspong, csi, serie, spanning, waargebeurd, slechterik

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie