search

Ons nieuws van vrijdag 1 augustus 2014

Nieuwe trailer MMA-serie 'Kingdom'
Series / Trailer

Nieuwe trailer MMA-serie 'Kingdom'

Frank Grillo (Warrior, The Purge: Anarchy) speelt de hoofdrol.



DirecTV heeft een gloednieuwe trailer van hun MMA-serie Kingdom online geplaatst. De serie gaat over een groep jonge MMA-vechters, die worden klaargestoomd voor het echte werk door een doorgewinterde trainer, gespeeld door Frank Grillo (die nagenoeg hetzelfde personage als in de topfilm Warrior lijkt te spelen).

Kingdom is een serie van bedenker Byron Balasco en Endemol Studios. De serie, die eerst de titel Navy St droeg, speelt zich af in Venice, Californië. Voor het eerste seizoen staan tien afleveringen gepland. De hoofdrollen worden naast Grillo gespeeld door Kiele Sanchez, Matt Lauria, Jonathan Tucker en Nick Jonas. De eerste aflevering wordt op 8 oktober uitgezonden.

Je kunt de trailer hierboven bekijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteurs stellen fans 'The Legend of Korra' gerust
Series / Nieuws

Acteurs stellen fans 'The Legend of Korra' gerust

Ze lichten alvast een tip van de sluier op over het vierde seizoen.

Onlangs werd bekend gemaakt dat Nickelodeon-animatieserie The Legend of Korra van televisie gehaald werd. De afleveringen trokken niet genoeg kijkers en om die reden werd besloten de afleveringen alleen nog online uit te zenden via Nick.com. Screencrush kreeg de kans om met Janet Varney (Korra) en David Faustino (Mako) te spreken over het reeds gemaakte vierde seizoen en de impact van de beslissing van Nickelodeon op wat nog resteert.

Fans hoeven zich volgens Faustino nergens druk om te maken. Dat de afleveringen nu online te zien zijn, past volgens hem beter bij de fans. "De serie heeft online een gigantische fanschare. En zo is het ook begonnen," vertelde hij. "Op het laatste moment plaatse Nickelodeon de serie op een ander tijdstip, waar het wel of niet zou kunnen werken. Maar onze fans zijn altijd al online te vinden geweest, dus wat dat betreft verandert er niets."

De productie van het vierde seizoen is verder al vergevorderd. Alle afleveringen zijn al gemaakt en de stemmen opgenomen en nu verkeren de afleveringen in post-productie. Veel mochten ze niet vertellen over wat er komen gaat, maar toch wilde Varney wel een tip van de sluier oplichten. "Mike [Dante Dimartino] en Brian [Konietzko] hadden het al over hoe geweldig ze het idee vinden van een duistere versie van ons Team Avatar," vertelde ze.

"Als je dat soort spiegelbeeld hebt, maar met een duistere kant eraan, kan dat heel spannend zijn, want dit voelt bekend, maar is een verdraaide versie van waar je van bent gaan houden," concludeerde ze het interview.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf foto's première 'Doctor Who'
Series / Foto's

Vijf foto's première 'Doctor Who'

De nieuwe Doctor, Clara en Madame Vastra komen allemaal voorbij.

Hieronder kun je een vijftal foto's bekijken van de eerste aflevering van Peter Capaldi's Doctor Who. Daarnaast hebben we nog een synopsis voor je, die vrijgegeven is. De aflevering vormt de eerste missie van de Doctor en Clara (Jenna Coleman) samen. Ze werken in deze aflevering samen met Madame Vastra (Neve McIntosh).

De Doctor heeft zich geregenereerd en nu moet Clara ermee omgaan dat haar beste vriend compleet veranderd lijkt te zijn… Ondertussen moet de nieuw gegenereerde Time Lord de strijd met een angstaanjagend monster aangaan, terwijl de era van de Twaalfde Doctor op dramatische wijze van start gaat!

Deep Breath is op 23 augustus op de BBC One te zien.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mr. Freeze komt daadwerkelijk naar 'Gotham'
Series / Nieuws

Mr. Freeze komt daadwerkelijk naar 'Gotham'

En hij krijgt een waargebeurd oorsprongsverhaal.

Een tijdje geleden was er nog het gerucht dat Mr. Freeze, die ooit zo mooi gespeeld werd door Arnold Schwarzenegger, te zien zou zijn in Batman prequel-serie Gotham. Dat verhaal is nu niet langer een gerucht, want uitvoerend producent Danny Cannon bevestigde in een interview met Digital Spy dat Mr. Freeze in de film te zien zal zijn. Zijn oorsprongsverhaal wordt verkend in deze film en er zal een waargebeurd verhaal als inspiratie gebruikt worden voor de rol.

"Zonder teveel weg te geven, want dat mag ik niet," vertelde Connon, "het geweldige aan het werken aan een CSI-achtige serie is dat we zolang met experts gewerkt hebben. Met specialisten op veel verschillende gebieden. Er zijn veel zaken die we ondertussen geleerd hebben. Mijn eerste gesprek met showrunner Bruce Heller over de slechteriken van de serie, ging erover dat ze altijd geloofwaardig moeten zijn en je moet iets van jezelf in hen terugvinden."

Verder "moet de wetenschap achter hen echt zijn. Dus, ik had nog een paar verhalen, waargebeurde verhalen, en een daarvan heeft op de een of andere manier wel iets te maken met Mr. Freeze. Dus ik weet een echte manier om zijn oorsprongsverhaal te vertellen."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-series op Dvd & Blu-Ray: augustus 2014
Series / Blu-ray Review

Tv-series op Dvd & Blu-Ray: augustus 2014

Alle series die deze maand in het schap verschijnen.

Deze maand - met opvallend veel blauwe hoezen - wordt afgetrapt met de vertraagde Blu-Ray "The Entire Mystery"-verzamelbox van Twin Peaks. Niet veel laten verschijnen Dvd/Blu-Ray-uitgaven van de Italiaanse serie Gomorra en de Netflix hitserie House of Cards (Seizoen 2). Ook het eerste seizoen van Masters of Sex verschijnt begin augustus, echter alleen op Dvd.

Later deze maand volgt de Dvd/Blu-Ray-uitgave van de mini-serie Fleming - The Man Who Would Be Bond en van Boardwalk Empire (Seizoen 4) en The Americans (Seizoen 1) verschijnt naast de Dvd-box ook een High Definition-uitgave. Opvallend is dat de web-serie Street Fighter - Assassins Fist een snelle release krijgt, zoals op Dvd als Blu-Ray.

Hieronder de complete lijst met Dvd en Blu-Ray releases in augustus

1 augustus: Twin Peaks (The Entire Mystery) Alleen op Blu-Ray
5 augustus: The Duchess of Duke Street (Seizoen 1 & 2)
5 augustus: Gomorra (De Serie) Ook op Blu-Ray
6 augustus: House of Cards (Seizoen 2) Ook op Blu-Ray
6 augustus: Masters of Sex (Seizoen 1)

19 augustus: Fleming - The Man Who Would Be Bond (Mini-serie) Ook op Blu-Ray
19 augustus: Elite Squad (Seizoen 1)
19 augustus: Line Of Duty (Seizoen 2)
19 augustus: The Doctor Blake Mysteries (Seizoen 1)
19 augustus: Goede Tijden, Slechte Tijden (Seizoen 12)
20 augustus: Boardwalk Empire (Seizoen 4) Ook op Blu-Ray

27 augustus: The Americans (Seizoen 1) Ook op Blu-Ray
28 augustus: Street Fighter - Assassins Fist Ook op Blu-Ray
28 augustus: Road to Avonlea (Seizoen 2)
29 augustus: Hotel Adlon / Das Adlon. Eine Familiensaga (Mini-serie) Ook op Blu-Ray
29 augustus: Borgia (Seizoen 3) Ook op Blu-Ray
29 augustus: Thicker Than Water / Tjockare än vatten (Mini-serie)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.