Opnames 'The Mandalorian' seizoen 2 nu al afgerond!

Het gaat lekker snel achter de schermen van de nieuwe serie van Disney+.

Jim Pedd, 11-03-2020 07:08

Disney boekte afgelopen november groot succes met de serie die met The Mandalorian. Nog voordat de serie online kwam te staan, kondigde men al een tweede seizoen aan. Dat maakt het mogelijk dat het tweede seizoen in de loop van oktober online komt te staan. Nu al zijn de opnames van dit seizoen afgerond.
Dat meldt actrice Gina Carano op haar Instagram-account. De actrice laat weten dat ze het heel Leuk heeft gehad op de set komen maar dat die tijd nu al ten einde is. Dat betekent dat het komend half jaar gebruikt zal worden voor het maken van mooie visuele effecten zodat de serie er zo goed mogelijk uit komt te zien.

Lees ook: Ook 'Baby Yoda' heeft last van het coronavirus

The Mandalorian
De serie draait om een premiejager die in de verre uithoeken van het sterrenstelsel zoekt naar werk. Tijdens een van zijn opdrachten komt hij een wel heel opmerkelijk doelwit tegen, een kind van maar liefst 50 jaar oud. Dat kind blijkt van dezelfde soort te komen als Yoda, een machtige Jedi die we wel uit de Star Wars-films kennen.

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt bijzondere eer van Amerikaans leger

De serie is een van de drie Star Wars-series die in de maak zijn op dit moment. Hiernaast wordt er nog gewerkt aan een serie rond Obi-Wan Kenobi en eentje die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de film Rogue One.

Bron: Gina Carano

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader