search

Ons nieuws van woensdag 11 maart 2020

Foto's van Aya Cash in het spannende pakje van Stormfront voor 'The Boys' seizoen 2!
Series / Foto's

Foto's van Aya Cash in het spannende pakje van Stormfront voor 'The Boys' seizoen 2!

Actrice Aya Cash als Stormfront in het volgende seizoen van de Amazon-serie The Boys.

Het eerste seizoen van The Boys is een mooi succes voor de streamingdienst Amazon Prime. De serie verscheen al in juli 2019 en het tweede seizoen komt er alweer aan. Nu hebben we twee foto's van een nieuw personage in de serie.

Hieronder zie je namelijk foto's van de actrice Aya Cash als haar personage Stormfront. En dit wordt duidelijk een vrouw met superkrachten. Ze kan namelijk het weer beïnvloeden. Onderstaande foto's komen via Entertainment Weekly.

"Ik denk dat Stormfront een nucleaire bom is die afgaat in de Seven," aldus Cash tegenover EW. "Misschien is een nucleaire bom niet het juiste woord. We zijn in Tsjernobyl. Daar ga je. Het is iets van Tsjernobyl. Ik denk dat ze hier is om Vought op te blazen. En ze kan behoorlijk feministisch zijn. Ze is een zeer krachtige vrouw."





Lees ook: Gruwelhond Terror komt naar 'The Boys'

The Boys is gebaseerd op de gelijknamige comic van Garth Ennis en Darick Robertson en het eerste seizoen telt acht afleveringen, elk van rond een uur. Wanneer het tweede seizoen online gaat is nog niet bekend, maar het bestaat wel weer uit acht afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'Batwoman' lager dan ooit: serie in gevaar?
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'Batwoman' lager dan ooit: serie in gevaar?

Heel lekker gaat het niet met de Arrowverse-serie rond Batwoman.

The CW's Batwoman heeft zijn slechtst bekeken aflevering tot nu toe achter de rug. De serie begon met bijna twee miljoen kijkers, maar heeft er daar nog maar 774.000 van over. Dat is een laagterecord voor de serie, die elke aflevering weer kijkers heeft zien verdwijnen. Dat terwijl er nog best interessante verhalen verteld worden, zoals bijvoorbeeld rond Duela Dent, de dochter van de Joker.

Batwoman kent een goede start. De serie trok bijna 2 miljoen kijkers met zijn première, maar ziet sindsdien kijkers weglopen. Dat heeft ogenschijnlijk te maken met de ontvangst door de kijker. Op Rotten Tomatoes scoort de serie slechts een goedkeuring van 13 procent van het publiek, wat bepaald niet hoog is. Vermoedelijk hebben de teruglopende kijkcijfers daar sterk mee te maken.

Lees ook: Kijkers lopen weg bij 'Batwoman' en 'Supergirl'

Het Arrowverse
Desondanks blijft de serie voorlopig nog wel op televisie. De show heeft namelijk al een vernieuwing te pakken voor een tweede seizoen. Dat zal dan volgend jaar te zien zijn en moet mogelijk het verhaal van Batwoman al afronden. Helemaal zeker is dat niet, want de makers wilden het personage natuurlijk een grote rol geven in de toekomst van het comic-universum.

Lees ook: Deze klassieke Batman-schurk bestaat in het Arrowverse
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom moest dit 'Star Trek'-personage dood?
Series / Nieuws

Waarom moest dit 'Star Trek'-personage dood?

Het was een pijnlijk moment voor veel fans van Star Trek: Picard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dat was nogal wat, de meest recente aflevering van Star Trek: Picard. Het bekende personage Hugh kwam helaas om het leven. De voormalig Borg werd vermoord door een spion van de Romulans. Dat het personage te zien was in de serie is voor vele fans een van de meest belangrijke dingen in de serie. Het tragische lot van het personage zal dan ook heel wat zijn geweest om te verwerken.

Het personage was vrij opvallende aanwezigen in de serie. Waar de voormalige Borg geen emoties had, was dat ditmaal eigenlijk wel anders. Maar volgens showrunner Michael Chabon moest hij wel dood. Tijdens een interview met The Hollywood Reporter Vertelde hij dat hij het erg verdrietig vond om hem dood te zien gaan.

Lees ook: Belangrijk personage gaat finale 'Star Trek: Picard' niet overleven?

Waarom hij dood moest
Volgens Chabon was de dood van Hugh noodzakelijk en was dit de beste manier voor hem om te gaan. Opmerkelijk is wel dat hij vertelde dat het oorspronkelijk niet eens het idee was om hem een rol te geven in de serie. "Toen we eenmaal besloten hadden een groot deel van het seizoen te wijden aan de levens van voormalig Borg, of Ex-B's zoals wij hen noemen, en te kijken naar de manier waarop zij getraumatiseerd zijn door die ervaring," begon Chabon.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' onthult lot Deanna en Riker

"En we kijken hoe ze wel of niet met dit trauma omgaan en hoe ze objecten van angst blijven, ondanks dat het zelf slachtoffers zijn. Door Hugh een centrale plek te geven, voelde het als een dramatische manier om het einde van het personage een plek te geven. "
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'The Mandalorian' seizoen 2 nu al afgerond!
Series / Nieuws

Opnames 'The Mandalorian' seizoen 2 nu al afgerond!

Het gaat lekker snel achter de schermen van de nieuwe serie van Disney+.

Disney boekte afgelopen november groot succes met de serie die met The Mandalorian. Nog voordat de serie online kwam te staan, kondigde men al een tweede seizoen aan. Dat maakt het mogelijk dat het tweede seizoen in de loop van oktober online komt te staan. Nu al zijn de opnames van dit seizoen afgerond.

Dat meldt actrice Gina Carano op haar Instagram-account. De actrice laat weten dat ze het heel Leuk heeft gehad op de set komen maar dat die tijd nu al ten einde is. Dat betekent dat het komend half jaar gebruikt zal worden voor het maken van mooie visuele effecten zodat de serie er zo goed mogelijk uit komt te zien.

Lees ook: Ook 'Baby Yoda' heeft last van het coronavirus

The Mandalorian
De serie draait om een premiejager die in de verre uithoeken van het sterrenstelsel zoekt naar werk. Tijdens een van zijn opdrachten komt hij een wel heel opmerkelijk doelwit tegen, een kind van maar liefst 50 jaar oud. Dat kind blijkt van dezelfde soort te komen als Yoda, een machtige Jedi die we wel uit de Star Wars-films kennen.

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt bijzondere eer van Amerikaans leger

De serie is een van de drie Star Wars-series die in de maak zijn op dit moment. Hiernaast wordt er nog gewerkt aan een serie rond Obi-Wan Kenobi en eentje die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de film Rogue One.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Enorme succes Netflix-serie 'The Witcher' maakte gameverfilming 'The Last of Us' mogelijk
Series / Nieuws

Enorme succes Netflix-serie 'The Witcher' maakte gameverfilming 'The Last of Us' mogelijk

HBO ging naar het schijnt eigenlijk alleen maar overstag doordat Netflix succesvol een game verfilmde.

Dat HBO een nieuwe serie gebaseerd op de video game The Last of Us aankondigde, was voor bijna iedereen een verrassing. Bijna een jaar geleden zal het moeilijk zijn geweest om je voor te stellen dat HBO een videogame zou verfilmen. Maar het kan gek lopen, zo liet de recente aankondiging zien.

Forbes heeft een interessant artikel geschreven over de reden achter deze beslissing van HBO. Naar het schijnt komt dit vooral voort uit het grote succes dat Netflix boekte met de verfilming van The Witcher. Alhoewel dat formeel een boekenreeks is, zijn het vooral de games die de afgelopen jaren verschenen die de franchise zo populair maakten.

Lees ook: HBO maakt serie van hitgame 'The Last of Us'

Gigantische hit
The Witcher was een grote hit voor Netflix. De serie overtrof alle verwachtingen, zelfs die van Netflix zelf. Volgens de streamingdienst keken 76 miljoen mensen de serie in de eerste maand dat deze online stond. De serie verbruik volgens Netflix alle records. En alhoewel critici niet de grootste fans van de serie waren, waar de fans meer dan tevreden.

Nu maakt HBO dus ook een serie, gebaseerd op een game. Deze keuze komt echt voort uit het feit dat de serie van Netflix het zo goed heeft gedaan, stelt Forbes. Daarnaast is een video game verfilmen als serie natuurlijk ook een betere keuze dan er een film van te maken. In het verleden verschenen er veel gameverfilmingen in de bioscoop, maar slechts zelden waren dit succesen. Dat komt vooral omdat een game een verhaal heeft van enkele tientallen uren en een film hooguit 100 tot 120 minuten duurt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen