‘The Flash’ krijgt opvallende terugkeer!

‘The Flash’ krijgt opvallende terugkeer!

Hoewel reizen tussen dimensies misschien niet meer bij het Arrowverse hoort, is het toch nog mogelijk!?

Jim Pedd, 13 maart 2020 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na de Crisis on Infinite Earths, leek het erop dat er geen multiversum meer was in het Arrowverse. Dat zou dus betekenen dat alle vrienden en andere werelden van The Flash verloren zijn gegaan. Maar niets is minder waar!
Acteur John Wesley Shipp, die in het verre verleden de rol van Barry Allen speelde en voor de The CW-serie in de huid van Earth-3-inwoner Jay Garrick kroop, keert vermoedelijk terug in de serie. Daar hint hij in elk geval naar op Twitter.

Lees ook: Reverse Flash keert waarschijnlijk terug in 'The Flash'

Staat van het multiversum
Sinds de Crisis on Infinite Earths ten einde is, is het vraag hoe het ervoor staat met de andere Aardes. De verschillende Arrowverse-series hintten er in elk geval naar dat er alleen nog maar Earth Prime was, die nu als samenvoeging van Earth-1, Earth-38 en de onbekende Aarde van Black Lightning bestaat.

Lees ook: Bekende schurk terug in 'The Flash'

Er is weinig onderzoek gedaan in de serie naar de staat van de andere universa. Maar het lijkt erop dat die zomaar nog kunnen bestaan. Daar werd al naar gehint met de mogelijke terugkeer van Reverse Flash, die binnenkort zijn opwachting maakt. Daarmee zouden ook andere personages terug kunnen keren, waaronder dus Jay Garrick.


Lees meer over: The Flash, The CW, Arrowverse, John Wesley Shipp

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws