search
Gaat dit 'The Walking Dead'-personage dood?
Series / Nieuws

Gaat dit 'The Walking Dead'-personage dood?

Er wordt in elk geval heel erg naar gehint in de serie van AMC.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De meest recente aflevering van The Walking Dead was een belangrijke voor Ezekiel. Hilltop bereidde zich voor op een keiharde strijd tegen de zombies van de Whisperers. In de tussentijd besloot Carol haar ex-man nog eens op te zoeken voor een nacht vol passie. Maar die nacht onthulde ook iets.

Carol ontdekte namelijk dat Ezekiel keelkanker heeft. Dat is in de wereld van The Walking Dead natuurlijk niet te genezen en iets dat een tijdlang verzwegen is door Ezekiel. De serie hint er daarmee naar dat de voormalig monarch van het Kingdom snel zijn einde meemaakt.

Lees ook: 'The Walking Dead' levert toch weer enorm veel kijkers in

In de comics
Ezekiel zal in elk geval niet op dezelfde manier doodgaan als in de comics. Daarin werd hij samen met enkele anderen vermoord door Alpha en vervolgens werd zijn hoofd op een spiets gezet. Dat is nu niet zo, want dat moment zagen we in de loop van seizoen 9 al langskomen en Ezekiel leeft nog altijd.

Lees ook: Waar komen al die zombies in 'The Walking Dead' nou eigenlijk vandaan?

De vraag blijft dus hoe lang Ezekiel nog heeft. Een hint vinden we in de titel van de finale van dit tiende seizoen, A Certain Doom, die zijn naam deelt met een deel van de comics. Daarin gaat Andrea dood als ze Eugene redt van een horde Walkers. Een theorie onder fans is dat Ezekiel Eugene redt en zelf om het leven komt. Hoe dan ook, zal tijd het ons leren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen