search
Tweede seizoen 'The Mandalorian' krijgt veel Darksaber!
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Mandalorian' krijgt veel Darksaber!

De Disney-serie krijgt een heleboel actie met het befaamde Darksaber.

Het Darksaber krijgt een belangrijke rol in het tweede seizoen van The Mandalorian. Dat belooft acteur Giancarlo Esposito tijdens een interview met ComingSoon. Hij laat weten dat het geweldig is om aan de serie mee te werken en dat hij het lichtzwaard gebruikt.

Het Darksaber zagen we pas aan het eind van de eerste reeks. Het is een lichtzwaard, gemaakt door een Mandalorian. Dat is de enige Jedi ooit die afkomstig was van die planeet en een speciaal wapen met een zwarte kleur, in plaats van een rode, blauwe of groene.

Lees ook: Opnames 'The Mandalorian' seizoen 2 nu al afgerond!

Het Darksaber
ComingSoon vroeg aan Esposito hoe hij het tot nu toe ervaart om in de serie te spelen. En ze vroegen ook of hij gebruik maakt van het wapen in het tweede seizoen van de serie. "Ja, absoluut! Ik gebruik het echt. Ik kan je zeggen dat ik er al heel wat stukgemaakt heb en de prop-makers echt verbaasd waren over hoe hard ik er mee om ga."

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt bijzondere eer van Amerikaans leger

"Dit seizoen wordt echt geweldig. Dit is de ultieme ruimte-western, die zo verbonden is aan dingen die we niet weten en niet zien. De serie is echt overladen met mythes en de heldenreis is dat alles overwonnen kan worden. Ik hou echt van deze serie. Ik vind hem op veel manieren visionair en ben echt blij daar onderdeel van te mogen zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen