Acteurs stellen fans 'The Legend of Korra' gerust

Ze lichten alvast een tip van de sluier op over het vierde seizoen.

Jim Pedd, 01-08-2014 13:19

Onlangs werd bekend gemaakt dat Nickelodeon-animatieserie The Legend of Korra van televisie gehaald werd. De afleveringen trokken niet genoeg kijkers en om die reden werd besloten de afleveringen alleen nog online uit te zenden via Nick.com. Screencrush kreeg de kans om met Janet Varney (Korra) en David Faustino (Mako) te spreken over het reeds gemaakte vierde seizoen en de impact van de beslissing van Nickelodeon op wat nog resteert.
Fans hoeven zich volgens Faustino nergens druk om te maken. Dat de afleveringen nu online te zien zijn, past volgens hem beter bij de fans. "De serie heeft online een gigantische fanschare. En zo is het ook begonnen," vertelde hij. "Op het laatste moment plaatse Nickelodeon de serie op een ander tijdstip, waar het wel of niet zou kunnen werken. Maar onze fans zijn altijd al online te vinden geweest, dus wat dat betreft verandert er niets."

De productie van het vierde seizoen is verder al vergevorderd. Alle afleveringen zijn al gemaakt en de stemmen opgenomen en nu verkeren de afleveringen in post-productie. Veel mochten ze niet vertellen over wat er komen gaat, maar toch wilde Varney wel een tip van de sluier oplichten. "Mike [Dante Dimartino] en Brian [Konietzko] hadden het al over hoe geweldig ze het idee vinden van een duistere versie van ons Team Avatar," vertelde ze.

"Als je dat soort spiegelbeeld hebt, maar met een duistere kant eraan, kan dat heel spannend zijn, want dit voelt bekend, maar is een verdraaide versie van waar je van bent gaan houden," concludeerde ze het interview.


Bron: Screencrush

Lees meer over: the legend of korra, nickelodeon, online, janet varney, david faustino, mike dante dimartino, brian konietzko korra, the last airbender, avatar, animatieserie, seizoen 3, seizoen 4, laatste, problemen

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam