Arrowverse krijgt volgend jaar nog een megaspektakel

De volgende crossover staat alweer gepland, na Crisis on Infinite Earths!

Jim Pedd, 14 maart 2020 10:00

Het Arrowverse houdt er voorlopig nog niet mee op, teruglopende kijkcijfers van Batwoman daargelaten. Het universum werd in 2012 gelanceerd op televisiezender The CW en bestaat uit meerdere series. Die beleven eens per jaar een crossover, al wordt komend jaar moeilijk na het megagrote Crisis on Infinite Earths.
Toch laat producent Marc Guggenheim weten dat er al veel bekend is over de crossover van dit jaar. “We weten al wat de crossover gaat zijn,” schreef hij in reactie op de vraag van een fan. Die verwachtte ergens dat er met Crisis on Infinite Earths een soort finale bereikt was. Vooral ook met het oog op een opmerking van Guggenheim, dat men had gedacht na Elseworlds wel zo’n beetje klaar te zijn, is dat niet vreemd.

Lees ook: ‘The Flash’ krijgt opvallende terugkeer!

Niets bekend
Er is nog niets bekend over de nieuwe crossover. Alle helden leven nu op dezelfde Aarde en zijn zich er voorlopig nog niet van bewust dat er een nieuw multiversum is ontstaan. Waarschijnlijk zal dat een rolletje krijgen in de nieuwe crossover.

Lees ook: Reverse Flash keert waarschijnlijk terug in 'The Flash'

Het doel daarvan zal waarschijnlijk ook niet zijn om Crisis on Infinite Earths te overtreffen. Dat is immers een vrij zinloze exercitie die zelfs schier onmogelijk lijkt.a

Bron: SR

Lees meer over: Crisis on Infinite Earth, Arrowverse, Marc Guggenheim

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws