'Star Trek: Picard' deed iets gemeens met Seven of Nine

Het personage moest iets meemaken dat voor haar heel erg was.

Jim Pedd, 14-03-2020 12:05

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het leek er al op dat Seven of Nine het niet heel gemakkelijk zou krijgen in Star Trek: Picard. Haar verleden zoals dat in de serie geschetst werd, was al behoorlijk tragisch. Maar het werd nu nog veel erger. Lees alleen verder als je de serie al gezien hebt, of SPOILERS je niets uitmaken.
Annika Hansen werd ooit geassimileerd door de Borg. In Star Trek: Voyager werd ze gered door de crew en uiteindelijk kon ze weer haar menselijke kanten omarmen. Maar in Picard moest ze weer deel worden van het Borg-collectief om uiteindelijk iedereen te kunnen redden.

Lees ook: Waarom moest dit 'Star Trek'-personage dood?

Wat gebeurde er
In de meest recente aflevering namen Narissa en de Zhat Vash de Borg-kubus over. Narissa wilde alle ex-Borg aan boord (de xB's) doden en Seven besloot haar gelijken te redden. Dus activeerde ze de kubus opnieuw en plugde ze zichzelf in om weer deel te worden van het collectief. Maar dat gebeurde natuurlijk met een twist.

Lees ook: Belangrijk personage gaat finale 'Star Trek: Picard' niet overleven?

Seven wist de andere xB's ook opnieuw te assimileren in haar netwerk. Direct daarop zorgde Narissa ervoor dat zij bijna allemaal in de ruimte belandden. Daardoor verloor Seven de meeste xB's, maar met behulp van de overlevenden wist ze te winnen. Haar vijanden vluchtten weg en daardoor bleef Seven over als de koningin van een klein Borg-collectief.

Bron: WGTC

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access, Seven of Nine

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie