Als 'The Walking Dead' dit personage doodt, draait acteur Norman Reedus door

Reedus ziet het echt niet zitten om afscheid te moeten nemen van zijn personage Daryl.

Jim Pedd, 14-03-2020 13:13

Acteur Norman Reedus wordt echt helemaal gek als Daryl dood gaat in The Walking Dead. De acteur vindt het maar niks, het idee dat hij ooit mogelijk afscheid moet nemen van zijn personage. Hij zit sinds het begin in de serie en wil tot het einde blijven.
Reedus verscheen deze week in talkshow Conan, om daar te vertellen over het mogelijke lot van zijn personage, Daryl. De acteur vertelde "geen idee te hebben" hoe het kan dat zijn personage al die jaren overleefd heeft. Toen Conan hem vroeg hoe hij zou reageren als hij erachter zou komen dat Daryl nog maar één aflevering te gaan had, reageerde hij daar onomwonden op: "dan brand ik de boel echt helemaal tot de grond af."

Lees ook: Gaat dit 'The Walking Dead'-personage dood?

Het einde halen
Reedus wil waarschijnlijk het einde van de serie halen. Dat einde zou zomaar eens in zicht kunnen zijn, gezien de sterk teruglopende kijkcijfers. Waar er op het hoogtepunt zo'n 17 miljoen Amerikanen afstemden op AMC om te zien hoe het met Daryl, Rick en de andere personages verliep, zijn er nu nog geen 3 miljoen over.

Lees ook: Kijkcijfers 'The Walking Dead' maken vrije val

Daarmee heeft de zombieserie het erg zwaar. Er komt wel nog een elfde seizoen, dat dan qua verhaal heel dicht bij het einde van de comics zit. Wellicht zou dat een moment kunnen zijn voor AMC om er ook echt een punt achter te zetten. Maar meer dan speculatie is dat natuurlijk niet.

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, AMC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix