search
Nieuw op Netflix: 'Kingdom' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Kingdom' seizoen 2

Het tweede seizoen van de spannende en beklijvende zombie-serie 'Kingdom' staat nu op Netflix...

Geoffrey Ketels
Voor wie genoeg heeft van The Walking Dead is er nu een mooi alternatief terug te vinden op Netflix. Het eerste seizoen was eerder al te bekijken, maar nu staat ook het tweede seizoen van Kingdom op de streamingdienst.

Een epidemie heeft er voor gezorgd dat Joseon in de hel is veranderd. Het is nu aan kroonprins Lee Chang om er voor te zorgen dat zijn land van de ondergang wordt gered. Het resultaat is een bloederige strijd welke garant staat voor één van de meest beklijvende en tevens ook unieke zombie-settings die de wereld ooit heeft gezien. Wie The Walking Dead toch wat te soft vond moet zeker eens kennismaken met deze meer brute variant.

Brute horror uit Zuid-Korea
Kingdom is een Zuid-Koreaanse productie welke het duidelijk over een iets andere boeg heeft gegooid. In vergelijking met andere zombie-series zoals bijvoorbeeld The Walking Dead is ze dan ook veel bruter. Dit blijkt ook in de smaak te vallen bij veel kijkers. Onder meer op IMDB staat een mooie score af te lezen van 8,3/10.

Heb je genoten van het eerste seizoen van Kingdom en wil je nu ook graag het tweede seizoen bekijken? Dat kan vanaf nu op Netflix! De trailer van het eerste seizoen is bovendien hieronder terug te vinden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen