search
Corona nekt 'Stranger Things', 'The Walking Dead' en nog veel meer series
Series / Nieuws

Corona nekt 'Stranger Things', 'The Walking Dead' en nog veel meer series

Het coronavirus lijkt voor een complete productiepauze te zorgen in film- en serieland.

Met miljoenen uren aan content die je nog niet hebt gezien hoef je niet bang te zijn dat je niets kan kijken op streamingdiensten als Netflix en Disney+ en uiteraard de reguliere televisie. Maar het lijkt er nu wel op dat we een periode ingaan met minder nieuwe series.

De afgelopen dagen zijn er meerdere series van Netflix, Disney+ en andere productiehuizen stil komen te vallen door de oplopende problemen rond het coronavirus. Steeds meer partijen worden geconfronteerd met (mogelijk) besmette medewerkers en zien mede daardoor de ernst van de situatie in.

Welke series worden voorlopig niet opgenomen?
Netflix heeft onthuld dat onder meer Stranger Things een pauze heeft ingelast. Dit geldt ook voor de Disney+ / Marvel-series The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision en Loki. CBS stuurde het personeel van onder meer NCIS en The Good Fight tijdelijk naar huis. Apple TV+ staakt voorlopig de productie van bijvoorbeeld The Foundation en See. The CW zette onder meer Supernatural, Riverdale, The Flash in de wacht en ook Snowpiercer van TNT heeft een pauze.

Dit geldt ook voor de AMC-series The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Het lijkt er al met al op dat de productie van nieuwe series voorlopig compleet stil ligt voor minimaal drie tot vier weken, of mogelijk langer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen