search
Deze populaire comedyserie verschijnt binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Deze populaire comedyserie verschijnt binnenkort op Netflix!

Alle afleveringen van een populaire comedyserie zullen vanaf 1 april op Netflix te bekijken zijn...

Geoffrey Ketels
1 april is een dag waarop er steevast heel wat grapjes worden gemaakt. Gelukkig gebeuren er die dag ook enkele zaken die echt werkelijkheid zijn. Eén van die dingen is de lancering van een populaire comedyserie op Netflix.

In deze tijd kunnen alle mensen wel een beetje goed nieuws gebruiken. Bovendien is het ook fijn om in deze tijd wat te hebben om mee te kunnen lachen. Dat moet Netflix ook gedacht hebben. De streamingdienst lanceert immers alle afleveringen van de populaire comedyserie Community. Alle zes de seizoenen zullen te bekijken zijn vanaf 1 april. Netflix benadrukt overigens dat dit geen grap is.

Lees ook: Alison Brie hint dat er misschien toch een 'Community' film gaat komen

Greendale Community College
Community is een serie die draait om de studenten van de Greendale Community College. Al deze studenten zijn omwille van uiteenlopende redenen terug naar de schoolbanken getrokken. We onderscheiden bijvoorbeeld een aan lager wal geraakte advocaat van een activistische wereldreiziger en een gescheiden moeder. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een beetje saai, maar dat is het allerminst. De buitenbeentjes krijgen het dan ook regelmatig aan de stok met de gestoorde docenten. In het bijzonder de eerste drie seizoenen staan er om bekend werkelijk steengoed te zijn.

Community bestaat uit in totaal zes seizoenen en er zal geen vervolg meer verschijnen. De reeks kwam in het jaar 2015 aan haar einde nadat de reeks eerder nog werd overgenomen van NBC door Yahoo! Screen. In ieder geval, voor zij die deze comedyserie nog niet hebben gezien biedt Netflix vanaf 1 april dus een uitstekende oplossing!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen