Riverdale fans opgelet! Deze 5 series zijn misschien ook iets voor jullie!

5 must see series voor 'Riverdale' fans!

Voor fans van Riverdale zijn er ook nog heel wat andere reeksen die wellicht in de smaak zullen vallen...

Geoffrey Ketels, 17 maart 2020 om 17:08

Riverdale mag zich één van de populairste series op Netflix noemen. Heel wat mensen zijn grote fan van de reeks, maar moeten het nu stellen met amper één nieuwe aflevering per week. Gelukkig zijn er ook nog andere series die je mogelijks wel leuk zal vinden!
1.) The Chilling Adventures of Sabrina
Uiteraard is de eerste serie die je eigenlijk "moet" bekijken als fan van Riverdale The Chilling Adventures of Sabrina. Deze bovennatuurlijke horror-reeks focust zich op Sabrina en de problemen waarmee ze te maken krijgt door haar leven als half-heks en half-sterveling. Het eerste seizoen evenals de eerste helft van het tweede seizoen zijn allebei te bekijken op streamingdienst Netflix.


2.) Teen Wolf
Een tweede serie die het wellicht goed zou doen bij fans van de serie Riverdale luistert naar de naam Teen Wolf. De reeks werd een moderne(re) opvatting van de gelijknamige film uit 1985. De combinatie van een schooldrama met bovennatuurlijke elementen heeft er voor gezorgd dat menig aantal Riverdale fans zich ook tot deze serie aangetrokken voelen. Alle 6 de seizoenen die tot dusver zijn verschenen van Teen Wolf zijn terug te vinden op de streamingdienst Amazon Prime.

3.) Twin Peaks
Een bijzondere, ook ietwat vreemde serie die het overwegen waard is voor Riverdale-fans luistert naar de naam Twin Peaks. In deze serie volgen we FBI-agent Dale Cooper in een poging om te ontdekken wie Laura Palmer heeft vermoord. De reeks speelt zich af in het kleine stadje Twin Peaks in Washington waar heel wat vreemde zaken staan te gebeuren. De eerste twee seizoenen van Twin Peaks zijn te bekijken op streamingdienst Netflix.

4.) Scream
Iedereen is wel bekend met de Scream films welke door de jaren heen zijn verschenen. Ook de Scream serie is er echter eentje die het bekijken meer dan waard is. De serie is trouw gebleven aan het concept dat in eerste instantie reeds met de gelijknamige film werd neergezet. Dit betekent dat er ook in de reeks een groep jongeren wordt gevolgd welke in het vizier van een seriemoordenaar terecht zijn gekomen. Alle drie de seizoenen van Scream zijn te bekijken op Netflix.


5.) Stranger Things
Last but not least kan ook Stranger Things in dit overzicht uiteraard niet ontbreken. Deze serie draait om een groep jongeren welke beslissen om de verdwijning van hun vrienden te gaan onderzoeken. Al snel raken ze betrokken in een reeks van bovennatuurlijke gebeurtenissen die hun levens allemaal sterk zullen beïnvloeden. De drie seizoenen van Stranger Things zijn nu te bekijken op Netflix. Het vierde seizoen zou als het goed is later dit jaar nog op de streamingdienst moeten verschijnen.


Lees ook: 'Riverdale' seizoen 4 gestopt wegens coronavirus

Lees meer over: Riverdale, serie, series, Netflix, Hulu

Populair nieuws