search

Ons nieuws van dinsdag 17 maart 2020

Coronacrisis: televisieseries veel harder geraakt dan verwacht
Series / Nieuws

Coronacrisis: televisieseries veel harder geraakt dan verwacht

Heel veel series zullen niet meer verder gaan met de opnames voor dit televisieseizoen.

Nog niets is zeker, maar we lezen een opmerkelijk bericht op de site Vulture. De afgelopen dagen zijn de opnames van tientallen series stilgelegd. De aanname was nu dat de opnames snel hervat zouden worden, maar dat blijkt niet helemaal te kloppen.

Vulture meldt op basis van meerdere bronnen binnen de televisie-industrie, dat de series die nu zijn stilgelegd mogelijk helemaal stoppen voor dit jaar. De consequentie daarvan is dat de meeste series een tot vier afleveringen eerder stoppen met uitzendingen dan we hadden verwacht. "Realistisch gezien, is elke show waarvan de productie is stilgelegd, nu klaar," vertelde een van de bronnen.

Toch niet tijdelijk
De netwerken, studio's en streamingdiensten die aankondigden dat series voorlopig niet opgenomen zouden worden, meldden dat toen als een tijdelijke maatregel. Maar insiders geloven niet dat het om een tijdelijke maatregel gaat. Het zou kunnen dat de opnames in april verder gaan om een of twee afleveringen af te maken voor dit seizoen, maar dat is niet praktisch. "Het is gewoon niet logisch om terug te keren voor een of twee afleveringen," aldus de bronnen.

Bij vier series hebben cast en crew zelfs al te horen gekregen dat het televisieseizoen vroeg voorbij zal zijn dit jaar. Het kan dus goed dat veel series eind april al stoppen dit seizoen en dat we dus minder afleveringen te zien krijgen dan anders. Natuurlijk zal niet elke serie geraakt worden; sommige series hebben genoeg afleveringen gefilmd om een seizoen af te maken, voor andere shows is het nogal een precaire situatie.

Kortere seizoenen?
Een van de series die in elk geval geen korter seizoen krijgt is Supernatural. Dat heeft de seriefinale nog niet opgenomen, en dat zal natuurlijk wel gaan gebeuren. De cast en crew zullen dus wel terugkeren uiteindelijk. Voor andere series betekent het dat er besloten zal moeten worden hoe men verder wil. In veel gevallen zal dat dus betekenen dat we kortere seizoenen krijgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' was voorbereid op een 'pandemie'
Series / Nieuws

'The Walking Dead' was voorbereid op een 'pandemie'

Achter de schermen is het gewoon business-as-usual bij de AMC-serie.

De schrijvers van The Walking Dead gaan gewoon door met hun werk, coronavirus of niet. De virusuitbraak zorgt ervoor dat het leven op veel plekken van de wereld stil is komen te liggen. Ook de entertainmentindustrie heeft er flink onder te lijden.

Zo zijn de opnames van diverse films en series stilgelegd. The Walking Dead werd gelukkig niet getroffen door dat noodlot. De opnames van het tiende seizoen waren namelijk al afgerond. Ondertussen wordt er wel al gewerkt aan het elfde seizoen en dat werk gaat gewoon door.

Lees ook: Danai Gurira over hartverscheurend afscheid 'The Walking Dead'

Elfde seizoen
Volgens showrunner Angela Kang is iedereen goed voorbereid op het virus. "Niemand gaat naar kantoor vandaag. Maar de writers room blijft draaien. We doen het gewoon via een conference call en een videogesprek. Alles gaat door, maar dan vanuit huis," aldus Kang.

Lees ook: Gaat dit 'The Walking Dead'-personage dood?

Overigens gebeurt dit wel vaker bij de serie. Schrijvers die zich niet zo lekker voelen hoeven niet naar kantoor te komen en kunnen gewoon vanuit huis werken. Het voornaamste verschil is dat nu iedereen thuisblijft. "We hebben op dit moment nergens last van. Wat de productie betreft, dat zijn gesprekken die AMC nu voert en waar achter de schermen aan wordt gewerkt."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coronacrisis: Disney+ series van Marvel laten zich niet stoppen!
Series / Nieuws

Coronacrisis: Disney+ series van Marvel laten zich niet stoppen!

De productie van menig aantal series en films ligt stil vanwege het Coronavirus, maar niet alle producties blijken even hard getroffen...

Geoffrey Ketels
Menig aantal producties zijn stilgelegd of opgeschort door het Coronavirus. Verschillende studios waaronder Universal en Warner Bros. hebben inmiddels laten optekenen hun producties allemaal op te schorten. Aan bepaalde reeksen wordt er echter wel gewoon verder gewerkt.

De productie van een groot aantal series en films, eigenlijk zo goed als allemaal, ligt momenteel stil vanwege de dreiging die wordt veroorzaakt door het Coronavirus. Dit gezegd zijnde wordt er (achter de schermen) dan toch gewoon doorgewerkt aan bepaalde projecten. Zo heeft Disney laten optekenen dat het volop bezig is met de afwerking van de voorbereiding van verschillende Marvel series.

Cast & crew
In het bijzonder zou het nieuws betrekking hebben tot vier verschillende series. Het gaat hierbij om Hawkeye, Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight. Op moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer de daadwerkelijke productie van de series nu exact zou moeten beginnen. Dit gezegd zijnde werd wel reeds een team van showrunners en schrijvers aangesteld.

Ondanks het feit dat er voor alle aangehaalde series dus reeds showrunners en schrijvers zijn gevonden is het zo dat de cast nog niet volledig is samengesteld. Hier kan Disney nu stevig werk van gaan maken in afwachting van het opstarten van de productie.

Er mag dan dus met andere woorden momenteel niet worden gefilmd, dat neemt niet weg dat er nog steeds naarstig aan bepaalde series wordt gewerkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonge acteur uit '7th Heaven' overleden
Series / Nieuws

Jonge acteur uit '7th Heaven' overleden

De jonge acteur uit onder meer de hitserie '7th Heaven is overleden in een verkeersongeval...

Geoffrey Ketels
Lorenzo Brino, een jonge acteur welke vooral bekendheid heeft weten te verwerven omwille van zijn rol in de serie 7th Heaven is op 21-jarige leeftijd overleden.

Lorenzo Brino, voornamelijk bekend om series als Sam Camden en 7th Heaven was eerder deze week betrokken in een auto-ongeval. De acteur werd ter plaatse dood verklaard. Brino werd amper 21 jaar.

Controle verloren
Volgens het officiële rapport over het ongeval zou Brino de controle over zijn Toyota Camry hebben verloren waardoor hij tegen een elektriciteitspaal zou zijn geknald. Het ongeval zou reeds gebeurd zijn op maandag 9 maart, maar details werden eigenlijk nu pas bekend gemaakt.

Ondanks een veelbelovende start van zijn acteercarrière leek het er naar uit te zien dat Brino het televisiewerk na afloop van de serie 7th Heaven definitief vaarwel had gezegd.

Op moment van schrijven heeft er nog geen ander lid van de 7th Heaven gereageerd op het overlijden van de jonge acteur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Riverdale fans opgelet! Deze 5 series zijn misschien ook iets voor jullie!
Series / Nieuws

Riverdale fans opgelet! Deze 5 series zijn misschien ook iets voor jullie!

Voor fans van Riverdale zijn er ook nog heel wat andere reeksen die wellicht in de smaak zullen vallen...

Geoffrey Ketels
Riverdale mag zich één van de populairste series op Netflix noemen. Heel wat mensen zijn grote fan van de reeks, maar moeten het nu stellen met amper één nieuwe aflevering per week. Gelukkig zijn er ook nog andere series die je mogelijks wel leuk zal vinden!

1.) The Chilling Adventures of Sabrina
Uiteraard is de eerste serie die je eigenlijk "moet" bekijken als fan van Riverdale The Chilling Adventures of Sabrina. Deze bovennatuurlijke horror-reeks focust zich op Sabrina en de problemen waarmee ze te maken krijgt door haar leven als half-heks en half-sterveling. Het eerste seizoen evenals de eerste helft van het tweede seizoen zijn allebei te bekijken op streamingdienst Netflix.



2.) Teen Wolf
Een tweede serie die het wellicht goed zou doen bij fans van de serie Riverdale luistert naar de naam Teen Wolf. De reeks werd een moderne(re) opvatting van de gelijknamige film uit 1985. De combinatie van een schooldrama met bovennatuurlijke elementen heeft er voor gezorgd dat menig aantal Riverdale fans zich ook tot deze serie aangetrokken voelen. Alle 6 de seizoenen die tot dusver zijn verschenen van Teen Wolf zijn terug te vinden op de streamingdienst Amazon Prime.

3.) Twin Peaks
Een bijzondere, ook ietwat vreemde serie die het overwegen waard is voor Riverdale-fans luistert naar de naam Twin Peaks. In deze serie volgen we FBI-agent Dale Cooper in een poging om te ontdekken wie Laura Palmer heeft vermoord. De reeks speelt zich af in het kleine stadje Twin Peaks in Washington waar heel wat vreemde zaken staan te gebeuren. De eerste twee seizoenen van Twin Peaks zijn te bekijken op streamingdienst Netflix.

4.) Scream
Iedereen is wel bekend met de Scream films welke door de jaren heen zijn verschenen. Ook de Scream serie is er echter eentje die het bekijken meer dan waard is. De serie is trouw gebleven aan het concept dat in eerste instantie reeds met de gelijknamige film werd neergezet. Dit betekent dat er ook in de reeks een groep jongeren wordt gevolgd welke in het vizier van een seriemoordenaar terecht zijn gekomen. Alle drie de seizoenen van Scream zijn te bekijken op Netflix.



5.) Stranger Things
Last but not least kan ook Stranger Things in dit overzicht uiteraard niet ontbreken. Deze serie draait om een groep jongeren welke beslissen om de verdwijning van hun vrienden te gaan onderzoeken. Al snel raken ze betrokken in een reeks van bovennatuurlijke gebeurtenissen die hun levens allemaal sterk zullen beïnvloeden. De drie seizoenen van Stranger Things zijn nu te bekijken op Netflix. Het vierde seizoen zou als het goed is later dit jaar nog op de streamingdienst moeten verschijnen.



Lees ook: 'Riverdale' seizoen 4 gestopt wegens coronavirus
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coronacrisis: Netflix stopt opnames 'The Witcher'
Series / Nieuws

Coronacrisis: Netflix stopt opnames 'The Witcher'

Ook deze serie moet eraan geloven en er wordt nu dus niets opgenomen.

Steeds meer producties liggen stil vanwege het coronavirus. Ook Netflix stopt nu met opnemen van The Witcher seizoen 2. De opnames vonden plaats in het Verenigd Koninkrijk, waar op moment van schrijven meer dan duizend gevallen van het coronavirus gedetecteerd zijn.

Netflix ging in eerste instantie gewoon door met de opnames van de serie. Maar ondertussen is besloten om cast en crew in bescherming te nemen en de camera's stop te zetten. Dat terwijl er in het Verenigd Koninkrijk nog nauwelijks grote maatregelen getroffen zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daar probeert men zoveel mogelijk mensen immuun te krijgen, door weinig grote maatregelen te nemen. De vraag is echter hoe effectief dat beleid is en hoe lang dat zal voortduren.

Lees ook: Nieuwe personages voor 'The Witcher' seizoen 2 onthuld

Opnames gestopt
In elk geval zijn de opnames van het tweede seizoen van The Witcher nu stilgelegd om ervoor te zorgen dat de cast en crew zoveel mogelijk beschermd worden. Netflix speelt daarmee in op een te verwachten ontwikkeling, namelijk dat langzaamaan grote bijeenkomsten van mensen, scholen, restaurants en sportclubs allemaal gesloten of verboden zullen worden.

Lees ook: Nog een grote 'Game of Thrones'-naam voor 'The Witcher'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coronacrisis: 'MacGyver' seizoen 4 definitief gestopt
Series / Nieuws

Coronacrisis: 'MacGyver' seizoen 4 definitief gestopt

In eerste instantie zou de productie nog even doorgaan, maar nu werd ze dan toch definitief gestopt...

Geoffrey Ketels
Slecht nieuws voor fans van de MacGyver serie. In eerste instantie had de crew laten weten de productie van het vierde seizoen nog niet meteen te zullen opschorten. Daar is nu echter verandering in gekomen.

Eerder verscheen reeds het nieuws dat een groot aantal producties getroffen werden door het Coronavirus. Onder meer de productie van de (nieuwe) seizoenen van series als Riverdale en The Flash werd eerder reeds stilgelegd. Nu is het dus ook de beurt aan het vierde seizoen van MacGyver. De crew heeft in een persbericht laten weten dat het deze keuze noodzakelijk acht om de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers te kunnen garanderen.

Geen opschorting
Voor alle duidelijkheid, voor het vierde seizoen van MacGyver geldt geen opschorting. Er werd besloten om de rest van de afleveringen die deel zouden gaan uitmaken van het vierde seizoen gewoon niet meer te filmen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er in de VS nog verschillende afleveringen van het vierde seizoen moeten worden uitgezonden. Hoeveel afleveringen er normaal nog zouden worden geproduceerd die nu komen te vervallen is niet bekend.

Bovenstaande betekent eigenlijk twee keer slecht nieuws voor de fans. Het feit dat men de resterende afleveringen van het vierde seizoen niet meer gaat produceren zou zomaar een teken aan de wand kunnen zijn. Eerder bestonden er reeds twijfels over het verschijnen van een nieuw seizoen voor MacGyver en nu worden die geruchten uiteraard terug aangewakkerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkend vertrek en terugkeer in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Schokkend vertrek en terugkeer in 'The Walking Dead'

Nieuwe afleveringen van The Walking Dead tonen schokkende momenten. Wie gaan er dood?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede deel van het tiende seizoen van The Walking Dead is alweer eventjes onderweg en de nieuwste aflevering laat schokkende doden zien. Lees verder als je het wilt weten, zo niet.... SPOILERS!

De dertiende aflevering van seizoen 10 What We Become betekende sowieso de laatste aflevering van Danai Gurira's Michonne. Het personage verlaat na vele seizoenen dan echt de zombieserie.

Oude bekende terug!
In een flashbackscène zien we Michonne met twee vastgeketende walkers, als een soort huisdieren. Dit zijn haar oude lover Mike (Aldis Hodge) en zijn maat Terry (Brandon Fobbs) zonder kaken en armen. In de scène is opeens Andrea (Laurie Holden) te zien. Michonne kijkt toe hoe Andrea afrekent met een aantal walkers. Check de clip op comicbook.com.

Lees ook: Danai Gurira over hartverscheurend afscheid 'The Walking Dead'

Er zijn onder meer archiefbeelden gebruikt uit de slotaflevering van het tweede seizoen, Beside the Dying Fire. In het derde seizoen pleegde Andrea zelfmoord om niet terug te keren als walker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oscarwinnaar Cate Blanchett in nieuwe trailer 'Mrs. America'
Series / Nieuws

Oscarwinnaar Cate Blanchett in nieuwe trailer 'Mrs. America'

Alleskunner (en Oscarwinnaar) Cate Blanchett leent haar talenten ditmaal voor een miniserie over feminisme.

In de jaren '70 was de strijd voor vrouwenrechten een groot thema in het Amerikaanse politieke landschap. Deze beweging werd ondersteund door veel belangrijke feministen uit die tijd, waaronder Gloria Steinem, Betty Friedan, Shirley Chisholm, Bella Abzug en Jill Ruckelshaus. Ze kregen echter een weerwoord van de conservatieve Phyllis Schlafly, die vond dat hierdoor juist genderspecifieke privileges voor vrouwen zouden worden ontnomen.

FX zal de strijd tussen deze twee groepen belichten in Mrs. America, een negen afleveringen durende miniserie waarin we Cate Blanchett (Thor: Ragnarok, The Aviator) zien als Phyllis Schlafly. Hieronder kun je de nieuwe trailer van de serie bekijken.

Een cast vol powervrouwen
Naast Blanchett zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor bekende actrices als Rose Byrne (Insidious, X-Men: First Class), Sarah Paulson (American Horror Story), Margo Martindale (The Kitchen), Uzo Aduba (Orange is the New Black), Elizabeth Banks (Charlie's Angels), maar ook acteurs als James Marsden en John Slattery. Het script van Mrs. America werd geschreven door Dahvi Waller (Mad Men) en de eerste twee afleveringen werden geregisseerd door Anna Boden & Ryan Fleck (Captain Marvel).

De eerste aflevering van Mrs. America wordt op 15 april a.s. uitgezonden door FX.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Upload'! Nieuwe sci-fi komedieserie van 'The Office'-maker Greg Daniels
Series / Nieuws

Trailer 'Upload'! Nieuwe sci-fi komedieserie van 'The Office'-maker Greg Daniels

'Upload' biedt een futuristisch virtueel hiernamaals vol humor en misverstanden.

Amazon Prime Video brengt een eerste trailer naar buiten van hun nieuwe serie Upload. Deze sciencefiction komedie is gemaakt door Greg Daniels, de maker van Parks and Recreations en de Amerikaanse The Office.

In Upload moet de zwaar verwonde Nathan kiezen tussen een operatie of de dood, waarbij zijn bewustzijn echter wel geüpload wordt in een virtueel hiernamaals. Nathan kiest voor het laatste en komt in een bijzondere wereld terecht waarin hij alles kan krijgen wat hij wil, als hij maar genoeg geld voor 'in-app purchases' heeft.

Komisch hiernamaals
Het hiernamaals blijkt een populair onderwerp voor comedy series. Andere voorbeelden hiervan zijn Miracle Workers en The Good Place. Upload doet qua opzet echter nog het meest denken aan de San Junipero aflevering van Black Mirror, waarbij mensen hun bewustzijn ook naar een virtuele wereld werden geüpload.

Door zijn science fiction elementen lijkt Upload een geheel eigen komische wereld te gaan creëren. Upload zal bestaan uit tien afleveringen die vanaf 1 mei op Amazon Prime Video te zien zullen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Coronacrisis: première 'Fargo' seizoen 4 voorlopig uitgesteld
Series / Nieuws

Coronacrisis: première 'Fargo' seizoen 4 voorlopig uitgesteld

Het langverwachte vierde seizoen van 'Fargo' laat helaas nog wat langer op zich wachten.

Het vierde seizoen van Fargo gaat niet meer op 19 april in première, zoals eerder het plan was. FX laat weten dat er naar een nieuwe premièredatum gezocht gaat worden wanneer de productie van de serie weer kan beginnen.

De productie van Fargo ligt momenteel, net als vele andere Amerikaanse series, stil vanwege het coronavirus. Dit betekent waarschijnlijk ook dat het vierde seizoen van Fargo niet meer kan meedingen aan de Emmy Awards van 2020. Om mee te doen aan de Emmy's moet de meerderheid van de afleveringen van een serie namelijk voor 31 mei gezien geweest zijn.

Lees ook: Chris Rock: "in de serie 'Fargo' speel ik de beste rol van mijn leven"

Chris Rock

In het vierde seizoen van Fargo is er een hoofdrol weggelegd voor Chris Rock. Het nieuwe seizoen speelt zich af tijdens de jaren vijftig in Kansas City, Missouri. In dit Kansas City hebben twee misdaadfamilies, een Afro-Amerikaanse en een Italiaanse familie, een moeizame vrede gesloten.

Het is nog niet bekend wanneer dit vierde seizoen dan wel te zien zal zijn. In Nederland zijn de eerste drie seizoenen hier op Netflix te bekijken.

Lees ook: Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maakt Damon Lindelof (Watchmen) de volgende Star Wars?
Series / Nieuws

Maakt Damon Lindelof (Watchmen) de volgende Star Wars?

Damon Lindelof, de producent van \'Lost\' en \'Watchmen\', is geïnteresseerd in het ontwikkelen van projecten voor Marvel Studios, zoals \'Star Wars\'!

Damon Lindelof, de producent van Lost, The Leftovers en Watchmen, is geïnteresseerd in het ontwikkelen van projecten voor Marvel Studios, zoals Star Wars.

In een interview over Marvel Studios legt Lindelof uit waarom het werken met hen hem aanspreekt:

"Ik denk dat iets doen in het Marvel-universum, waar dan ook in het Marvel-universum, voor mij echt opwindend zou kunnen zijn, vooral omdat ze wat experimenteler beginnen te worden. Sommige dingen die ik bijvoorbeeld voor 'WandaVision' heb gezien, voelt als, 'OK, nu komen we ergens.' Zeker op televisie."

Lees ook: 'Watchmen'-bedenker: "Ik zou willen dat ik een idee had voor een 2e seizoen"

Lindelof vertelt ook dat hij een poging wil wagen iets te doen met Star Wars, maar pas nadat er enige tijd is verstreken met de meest recente films:

"Op een bepaald moment, maar zeker niet in de nabije toekomst, zou ik graag iets willen doen in het 'Star Wars'-universum. Misschien over tien jaar als ik niet langer de schuld kan krijgen van het verpesten ervan. Dat zou leuk zijn."

Op dit moment is het werk van Lindelof te bewonderen in The Hunt, een thriller met onder andere Betty Gilpin (Glow) in de hoofdrol.

Lees ook: Gaat de succesvolle serie 'Watchmen' van HBO toch een vervolg krijgen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer vampier-serie 'What We Do in the Shadows' seizoen 2
Series / Trailer

Trailer vampier-serie 'What We Do in the Shadows' seizoen 2

Het tweede seizoen, dat bestaat uit 10 afleveringen, gaat op 15 april a.s. van start.

FX heeft een nieuwe teaser van het tweede seizoen van comedy-serie What We Do in the Shadows vrijgegeven. De serie keert in april terug met 10 nieuwe afleveringen. Je kunt de promo hieronder bekijken!

Lees ook: Seizoen 2 'What We Do in the Shadows' komt eraan!

What We Do in the Shadows is gebaseerd op de gelijknamige vampier-mockumentary waarin we een groep vampiers (Taika Waititi, Jemaine Clement, Jonathan Brugh, Ben Fransham) volgen die samenwonen in het hedendaagse Wellington in Nieuw-Zeeland. In de serie volgen we echter drie vampiers die al honderden jaren samenwonen in New York City. Hoofdrolspelers zijn Matt Berry, Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Harvey Guillen en Mark Proksch. Waititi en Clement doen dienst als uitvoerend producenten van de serie.

Bijzondere cameo's
In seizoen 2 is een bijzondere gastrol weggelegd voor Star Wars-alumnus Mark Hamill. Hij zal echter niet de enige bekende naam zijn die we de revue zullen zien passeren. In seizoen 1 alleen al zagen we bekende gezichten als Dave Bautista, Evan Rachel Wood, Danny Trejo, Wesley Snipes en Tilda Swinton. Zij Waren allen te zien als vampiers.

Lees ook: Mooi! 'What We Do in the Shadows' krijgt 2e seizoen

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zeer ernstig ongeluk op de set van 'Batwoman'-serie
Series / Nieuws

Zeer ernstig ongeluk op de set van 'Batwoman'-serie

Een crewlid zal mogelijk verlamd door het leven moeten gaan door dit ongeluk.

Treurig nieuws van de set van The CW-serie Batwoman. Een crewlid raakte gewond bij een ongeluk op de set. En dat ongeluk heeft behoorlijk grote gevolgen. Volgens Vancouver Sun vond het ongeluk op 11 maart plaats, vlak voordat de productie van de serie stilgelegd werd wegens het coronavirus.

Productieassistent Amanda Smith raakte gewond toen een laadbak per ongeluk op haar terecht kwam. De PA zat onder het Georgia Viaduct toen het gebeurde en het verkeer dat boven haar reed, zorgde ervoor dat ze niks achter zich hoorde. Daardoor kreeg ze dat op zich en raakte ze behoorlijk gewond. Ze zal in elk geval geopereerd moeten worden aan haar rug, om te voorkomen dat ze verlamd raakt.

Lees ook: Kijkcijfers 'Batwoman' lager dan ooit: serie in gevaar?

Setongelukken in Hollywood
Helaas gebeuren er wel vaker ongelukken tijdens de opnames van films en series. Zo kwam een stuntman om het leven bij de opnames van The Walking Dead en raakte een crewlid gewond bij de opnames van No Time to Die. En filmsterren zijn ook niet immuun.

Lees ook: Kijkers lopen weg bij 'Batwoman' en 'Supergirl'

Zo raakte acteur Dylan O'Brien flink gewond aan zijn hoofd bij de opnames van de derde Maze Runner-film en brak Tom Cruise een enkel bij de opnames van Mission: Impossible - Fallout.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seven of Nine krijgt misschien een spin-off!
Series / Nieuws

Seven of Nine krijgt misschien een spin-off!

Fans van Star Trek: Voyager kunnen mogelijk heel blij worden met dit nieuws!

De serie Star Trek: Picard heeft een mooie rol voor diverse oude bekenden. Zo zagen we Riker en Troi, kregen we Hugh te zien en heeft Seven of Nine een uiterst grote en belangrijke rol in dit seizoen. Fans zijn blij met deze nieuwe versie van het personage van Jeri Ryan. En mogelijk leidt dat tot een spin-off!

Seven heeft dit seizoen behoorlijk wat klappen te verwerken gekregen. En toch blijft ze haar menselijkheid behouden en weet ze keer op keer terug te veren. Genoeg reden voor een eigen serie, zou je denken. Dat blijkt nu zomaar mogelijk te zijn.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' deed iets gemeens met Seven of Nine

Spin-off mogelijk?
Een fan vroeg aan showrunner Michael Chabon, of hij zou overwegen een serie te maken rond Seven of Nine en Elnor. En dan ook nog met de Doctor en Kathryn Janeway uit Voyager erin. Daar blijkt de fan een gevoelige snaar mee geraakt te hebben.

Lees ook: Waarom moest dit 'Star Trek'-personage dood?

"Zonder Janeway, heb ik precies dit idee deels serieus, deels als grap, vele keren gepitcht bij mijn partners tijdens het maken van dit seizoen," aldus Chabon. "Persoonlijk vond ik de band tussen Janeway en Seven nooit zo bijzonder, als sommige andere fans van Voyager."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO's 'Westworld' onthult een bizar nieuw park
Series / Nieuws

HBO's 'Westworld' onthult een bizar nieuw park

Welke wereld is er ditmaal onthuld, na Westworld, Shogun World en The Raj?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO ging gisteren weer verder met de serie Westworld. En die show heeft echt een reboot doorgemaakt. De kijker ziet voor het eerst de wereld buiten de parken. Dat brengt dit seizoen dus een boel nieuws, maar ook iets heel anders. Lees alleen verder als je de aflevering al gezien hebt.

HBO's Westworld bracht ons na de credits een momentje met Maeve Millay. Zij werd wakker in een stoel, kleding uit de jaren veertig dragend. Om haar heen zien we een boel mannen die doodbloeden of gevangen gehouden worden. Daarop loopt Maeve naar een raam in de buurt, dat ze opent. En buiten? Daar ziet ze overal Nazi-tekens, waarmee blijkt dat ze zich bevindt in een wereld die lijkt op de Tweede Wereldoorlog. Een geheel nieuw park dus.

Lees ook: Nieuwe titels en synopsissen 'Westworld': snap jij het nog?

Meerdere parken
Tot nu toe zijn er vier parken onthuld in de serie. Natuurlijk begon de boel in Westworld, het voornaamste park. Maar vorig seizoen zagen we dat er ook parken als Shogun World (het feudale Japan) en The Raj (India onder Britse heerschappij) zijn. En nu is er dus ook War World, een park dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Lees ook: 'Westworld' begint opnieuw met derde seizoen

De serie is op zondagen te zien op HBO. Hier in Nederland kunnen we nieuwe afleveringen op maandag streamen op Ziggo Movies & Series XL.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Voyager'-cast komt bijeen voor reünie!
Series / Nieuws

'Star Trek: Voyager'-cast komt bijeen voor reünie!

De belangrijkste castleden zijn weer eens bij elkaar gekomen voor de serie!

De crew van de USS Voyager is weer eens bij elkaar gekomen. De castleden stapten afgelopen weekend aan boord van een cruiseschip, om het vijfentwintigjarig bestaan van de serie te vieren. De show debuteerde in januari 1995 en vandaag kwamen er foto's online te staan.

Acteur Tim Russ, die de rol van Tuvok speelde in Star Trek: Voyager, plaatste de foto's online. We zien hemzelf, samen met Roxann Dawson (B' Elanna Torres), Kate Mulgrew (Captain Kathryn Janeway), Jeri Ryan (Seven of Nine), Robert Picardo (The Doctor), Garrett Wang (Harry Kim) en Ethan Phillips (Neelix). Helaas ontbreken er drie castleden op de foto, maar het is een mooi beeld.

Lees ook: Is een revival van 'Star Trek: Voyager' mogelijk?

Star Trek: Voyager
Deze Star Trek-serie speelt zich af in het Delta Quadrant. Daar strandt de bemanning van de USS Voyager. We volgen de crew in haar pogingen om weer thuis te komen. Daarbij ontmoeten ze heel veel nieuwe soorten en zien ze vele planeten.

Lees ook: Captain Janeway viert haar 25ste verjaardag

De serie duurde zeven seizoenen en was tot 2001 te zien. In totaal waren er 172 afleveringen te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.