search
Coronacrisis: Netflix stopt opnames 'The Witcher'
Series / Nieuws

Coronacrisis: Netflix stopt opnames 'The Witcher'

Ook deze serie moet eraan geloven en er wordt nu dus niets opgenomen.

Steeds meer producties liggen stil vanwege het coronavirus. Ook Netflix stopt nu met opnemen van The Witcher seizoen 2. De opnames vonden plaats in het Verenigd Koninkrijk, waar op moment van schrijven meer dan duizend gevallen van het coronavirus gedetecteerd zijn.

Netflix ging in eerste instantie gewoon door met de opnames van de serie. Maar ondertussen is besloten om cast en crew in bescherming te nemen en de camera's stop te zetten. Dat terwijl er in het Verenigd Koninkrijk nog nauwelijks grote maatregelen getroffen zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daar probeert men zoveel mogelijk mensen immuun te krijgen, door weinig grote maatregelen te nemen. De vraag is echter hoe effectief dat beleid is en hoe lang dat zal voortduren.

Lees ook: Nieuwe personages voor 'The Witcher' seizoen 2 onthuld

Opnames gestopt
In elk geval zijn de opnames van het tweede seizoen van The Witcher nu stilgelegd om ervoor te zorgen dat de cast en crew zoveel mogelijk beschermd worden. Netflix speelt daarmee in op een te verwachten ontwikkeling, namelijk dat langzaamaan grote bijeenkomsten van mensen, scholen, restaurants en sportclubs allemaal gesloten of verboden zullen worden.

Lees ook: Nog een grote 'Game of Thrones'-naam voor 'The Witcher'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen