Coronacrisis: 'MacGyver' seizoen 4 definitief gestopt

Coronacrisis: 'MacGyver' S4 definitief gestopt

In eerste instantie zou de productie nog even doorgaan, maar nu werd ze dan toch definitief gestopt...

Geoffrey Ketels, 17 maart 2020 om 17:07

Slecht nieuws voor fans van de MacGyver serie. In eerste instantie had de crew laten weten de productie van het vierde seizoen nog niet meteen te zullen opschorten. Daar is nu echter verandering in gekomen.
Eerder verscheen reeds het nieuws dat een groot aantal producties getroffen werden door het Coronavirus. Onder meer de productie van de (nieuwe) seizoenen van series als Riverdale en The Flash werd eerder reeds stilgelegd. Nu is het dus ook de beurt aan het vierde seizoen van MacGyver. De crew heeft in een persbericht laten weten dat het deze keuze noodzakelijk acht om de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers te kunnen garanderen.

Geen opschorting
Voor alle duidelijkheid, voor het vierde seizoen van MacGyver geldt geen opschorting. Er werd besloten om de rest van de afleveringen die deel zouden gaan uitmaken van het vierde seizoen gewoon niet meer te filmen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er in de VS nog verschillende afleveringen van het vierde seizoen moeten worden uitgezonden. Hoeveel afleveringen er normaal nog zouden worden geproduceerd die nu komen te vervallen is niet bekend.

Bovenstaande betekent eigenlijk twee keer slecht nieuws voor de fans. Het feit dat men de resterende afleveringen van het vierde seizoen niet meer gaat produceren zou zomaar een teken aan de wand kunnen zijn. Eerder bestonden er reeds twijfels over het verschijnen van een nieuw seizoen voor MacGyver en nu worden die geruchten uiteraard terug aangewakkerd.

Lees meer over: MacGyver, serie, series

Populair nieuws