HBO's 'Westworld' onthult een bizar nieuw park

HBO's 'Westworld' onthult een bizar nieuw park

Welke wereld is er ditmaal onthuld, na Westworld, Shogun World en The Raj?

Jim Pedd, 17 maart 2020 om 07:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO ging gisteren weer verder met de serie Westworld. En die show heeft echt een reboot doorgemaakt. De kijker ziet voor het eerst de wereld buiten de parken. Dat brengt dit seizoen dus een boel nieuws, maar ook iets heel anders. Lees alleen verder als je de aflevering al gezien hebt.
HBO’s Westworld bracht ons na de credits een momentje met Maeve Millay. Zij werd wakker in een stoel, kleding uit de jaren veertig dragend. Om haar heen zien we een boel mannen die doodbloeden of gevangen gehouden worden. Daarop loopt Maeve naar een raam in de buurt, dat ze opent. En buiten? Daar ziet ze overal Nazi-tekens, waarmee blijkt dat ze zich bevindt in een wereld die lijkt op de Tweede Wereldoorlog. Een geheel nieuw park dus.

Lees ook: Nieuwe titels en synopsissen 'Westworld': snap jij het nog?

Meerdere parken
Tot nu toe zijn er vier parken onthuld in de serie. Natuurlijk begon de boel in Westworld, het voornaamste park. Maar vorig seizoen zagen we dat er ook parken als Shogun World (het feudale Japan) en The Raj (India onder Britse heerschappij) zijn. En nu is er dus ook War World, een park dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Lees ook: 'Westworld' begint opnieuw met derde seizoen

De serie is op zondagen te zien op HBO. Hier in Nederland kunnen we nieuwe afleveringen op maandag streamen op Ziggo Movies & Series XL.

Lees meer over: Westworld, HBO, War world

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws