Seven of Nine krijgt misschien een spin-off!

Seven of Nine krijgt misschien een spin-off!

Fans van Star Trek: Voyager kunnen mogelijk heel blij worden met dit nieuws!

Jim Pedd, 17 maart 2020 om 08:04

De serie Star Trek: Picard heeft een mooie rol voor diverse oude bekenden. Zo zagen we Riker en Troi, kregen we Hugh te zien en heeft Seven of Nine een uiterst grote en belangrijke rol in dit seizoen. Fans zijn blij met deze nieuwe versie van het personage van Jeri Ryan. En mogelijk leidt dat tot een spin-off!
Seven heeft dit seizoen behoorlijk wat klappen te verwerken gekregen. En toch blijft ze haar menselijkheid behouden en weet ze keer op keer terug te veren. Genoeg reden voor een eigen serie, zou je denken. Dat blijkt nu zomaar mogelijk te zijn.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' deed iets gemeens met Seven of Nine

Spin-off mogelijk?
Een fan vroeg aan showrunner Michael Chabon, of hij zou overwegen een serie te maken rond Seven of Nine en Elnor. En dan ook nog met de Doctor en Kathryn Janeway uit Voyager erin. Daar blijkt de fan een gevoelige snaar mee geraakt te hebben.

Lees ook: Waarom moest dit 'Star Trek'-personage dood?

“Zonder Janeway, heb ik precies dit idee deels serieus, deels als grap, vele keren gepitcht bij mijn partners tijdens het maken van dit seizoen,” aldus Chabon. “Persoonlijk vond ik de band tussen Janeway en Seven nooit zo bijzonder, als sommige andere fans van Voyager.”

Lees meer over: Star Trek Picard, Seven of Nine, Michael Chabon, Jeri Ryan

Populair nieuws