search
Trailer 'Upload'! Nieuwe sci-fi komedieserie van 'The Office'-maker Greg Daniels
Series / Nieuws

Trailer 'Upload'! Nieuwe sci-fi komedieserie van 'The Office'-maker Greg Daniels

'Upload' biedt een futuristisch virtueel hiernamaals vol humor en misverstanden.

Amazon Prime Video brengt een eerste trailer naar buiten van hun nieuwe serie Upload. Deze sciencefiction komedie is gemaakt door Greg Daniels, de maker van Parks and Recreations en de Amerikaanse The Office.

In Upload moet de zwaar verwonde Nathan kiezen tussen een operatie of de dood, waarbij zijn bewustzijn echter wel geüpload wordt in een virtueel hiernamaals. Nathan kiest voor het laatste en komt in een bijzondere wereld terecht waarin hij alles kan krijgen wat hij wil, als hij maar genoeg geld voor 'in-app purchases' heeft.

Komisch hiernamaals
Het hiernamaals blijkt een populair onderwerp voor comedy series. Andere voorbeelden hiervan zijn Miracle Workers en The Good Place. Upload doet qua opzet echter nog het meest denken aan de San Junipero aflevering van Black Mirror, waarbij mensen hun bewustzijn ook naar een virtuele wereld werden geüpload.

Door zijn science fiction elementen lijkt Upload een geheel eigen komische wereld te gaan creëren. Upload zal bestaan uit tien afleveringen die vanaf 1 mei op Amazon Prime Video te zien zullen zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen