Coronacrisis: première 'Fargo' seizoen 4 voorlopig uitgesteld

Coronacrisis: première 'Fargo' S4 uitgesteld

Het langverwachte vierde seizoen van ‘Fargo’ laat helaas nog wat langer op zich wachten.

Tom van der Krieke, 17 maart 2020 om 13:30

Het vierde seizoen van Fargo gaat niet meer op 19 april in première, zoals eerder het plan was. FX laat weten dat er naar een nieuwe premièredatum gezocht gaat worden wanneer de productie van de serie weer kan beginnen.
De productie van Fargo ligt momenteel, net als vele andere Amerikaanse series, stil vanwege het coronavirus. Dit betekent waarschijnlijk ook dat het vierde seizoen van Fargo niet meer kan meedingen aan de Emmy Awards van 2020. Om mee te doen aan de Emmy’s moet de meerderheid van de afleveringen van een serie namelijk voor 31 mei gezien geweest zijn.

Lees ook: Chris Rock: "in de serie 'Fargo' speel ik de beste rol van mijn leven"

Chris Rock

In het vierde seizoen van Fargo is er een hoofdrol weggelegd voor Chris Rock. Het nieuwe seizoen speelt zich af tijdens de jaren vijftig in Kansas City, Missouri. In dit Kansas City hebben twee misdaadfamilies, een Afro-Amerikaanse en een Italiaanse familie, een moeizame vrede gesloten.

Het is nog niet bekend wanneer dit vierde seizoen dan wel te zien zal zijn. In Nederland zijn de eerste drie seizoenen hier op Netflix te bekijken.

Lees ook: Trailer voor 'Fargo' seizoen 4 met Chris Rock!

Bron: Variety

Lees meer over: Fargo, corona, coronavirus, Netflix, FX

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws