search
Eerste beelden Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2!
Series / Foto's

Eerste beelden Netflix-serie 'The Witcher' seizoen 2!

De opnames voor The Witcher seizoen 2 zijn door Netflix gestart en nu duiken de eerste foto's online op.

De opnames voor het volgende seizoen van The Witcher zijn begonnen. In Surrey in Engeland draaien nu de camera's om te laten zien hoe het verhaal rond Henry Cavills Geralt of Rivia verdergaat!

Het is Daily Mail dat met een enorme reeks eerste foto's komt vanaf de set waar heel wat figuranten aanwezig zijn. Overigens werd Cavill nog niet op de gevoelige plaat vastgelegd. Wel zijn stuntdubbel moest veel op komen dagen. De foto's tonen aan dat er flink wat scènes in een bos worden opgenomen, inclusief een stoet reizende mensen.

Lees ook: Nieuwe personages voor 'The Witcher' seizoen 2 onthuld


Veel nieuwe castleden
Het eerste seizoen staat sinds december 2019 op Netflix en zou al meer dan 76 miljoen kijkers hebben getrokken. Kosten noch moeite worden gespaard om het tweede seizoen te realiseren. Recent werd duidelijk dat de cast is aangevuld met zeven acteurs.

Lees ook: Gerucht: topacteurs weigeren hoofdrollen in 'The Witcher' seizoen 2

Kristofer Hivju uit Game of Thrones speelt de rol van Nivellen, Yasen Atour is te zien als Coen, Agnes Bjorn als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Thue Ersted Rasmussen als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia en Mecia Simson als Francesca. Naar verwachting verschijnt The Witcher seizoen 2 ergens begin 2021 op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen