'The Crown' gaat gewoon door ondanks coronavirus

'The Crown' gaat gewoon door ondanks coronavirus

De opnames hadden dan ook nog hooguit een week nodig, voordat ze afgerond zouden zijn.

Jim Pedd, 18-03-2020 11:51

The Crown is een van de weinige series die niet geraakt wordt door het coronavirus. Dat raakt nu zo'n beetje alle film- en televisieproducenten. Maar Left Bank Pictures heeft besloten om de laatste week van opnames van het vierde seizoen van de serie The Crown af te maken.
Deadline meldde eerder dat er momenteel gesprekken plaatsvinden tussen Netflix en verschillende onafhankelijke productiehuizen over of bepaalde producties door moeten gaan of niet. The Witcher is bijvoorbeeld voor een periode van twee weken stilgelegd. Maar The Crown gaat gewoon door.

Lees ook: 'The Crown' eindigt met seizoen 5 én een nieuwe Elizabeth

The Crown
De Netflix-serie bevindt zich dus diep in de productie van het vierde seizoen. Met nog maar een kleine week te gaan tot de opnames afgerond zijn, is het niet vreemd dat ervoor gekozen is om door te zetten. Stoppen zou wel erg kostbaar zijn, vooral als alle cast- en crewleden daarna voor een week teruggebracht moeten worden.

Lees ook: Wordt de populariteit van 'The Crown' zwaar overschat?

Na het vierde seizoen komt er nog maar één nieuwe reeks voor de serie. Daarna stopt men er helemaal mee en is het verhaal van Queen Elizabeth II afgerond.

Bron: Deadline

Lees meer over: The Crown, Netflix, Coronavirus

Populair nieuws