search
Netflix-animatieserie 'She-Ra' eindigt met seizoen 5
Series / Nieuws

Netflix-animatieserie 'She-Ra' eindigt met seizoen 5

De volledige serie zal inclusief het nog te verschijnen vijfde seizoen bestaan uit 52 afleveringen.

DreamWorks Animation en Netflix hebben aangekondigd dat de populaire animatieserie She-Ra and the Princesses of Power met het vijfde seizoen ten einde komt.

In het vijfde seizoen arriveert de wrede Horde Prime, die het opneemt tegen de Rebellion. Zonder het Sword of Protection en She-Ra lijkt de Horde Prime echter aan de winnende hand. Hoe dat afloopt zien we op 15 mei, als het vijfde en laatste seizoen door Netflix beschikbaar wordt gesteld.

52 afleveringen
De bejubelde Emmy genomineerde animatieserie zal na het vijfde seizoen in totaal uit 52 afleveringen bestaan. Volgens showrunner Noelle Stevenson was dit altijd al het plan. Stevenson vertelde Entertainment Weekly er het volgende over:

"Het was altijd de bedoeling dat we 52 afleveringen zouden maken. Zo'n groot aantal afleveringen is een echte zegen voor creatievelingen die verhalen willen vertellen. Het verhaal heeft zich door de jaren heen op een bepaalde wijze ontwikkeld, maar we zijn precies waar we willen zijn. Het is ontzettend bevredigend om de serie zo te kunnen eindigen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen