Marvel rondt opnames eerste eigen serie af

Marvel rondt opnames eerste eigen serie af

Helstrom komt er op zeer korte termijn aan, horen we nu voor het eerst!

Jim Pedd, 18 maart 2020 om 15:15

Marvel-serie Helstrom gaat er gewoon komen. Hulu meldt dat het net de opnames afgerond heeft. De cast is dus net op tijd klaar met het oog op de crisis die de filmwereld nu treft door het coronavirus. Wanneer de serie precies te zien is, weten we nog niet.
Het eerste seizoen van Helstrom bestaat uit tien afleveringen. De productie ervan is geleid door Marvel Studios, nadat eerder besloten werd om Marvel Television te sluiten. Daarmee wordt dit dus een van de eerste series die geproduceerd zijn door Marvel Studios.

Lees ook: Nieuwe Marvel-serie 'Helstrom' vindt zijn cast

Het plot
De serie Helstrom draait om broer en zus Daimon en Ana Helstrom. Zij zijn de kinderen van een beruchte, demonische moordenaar. In het geheim jagen ze op de mensen die het voorzien hebben op de onschuldigen en in het dagelijks leven blijven ze een professor in de ethica en de manager van een veilinghuis.

Terwijl de twee het tegen het kwaad opnemen, komen ze erachter dat er geheime occulte organisaties zijn die al tijden strijden. Een strijd die woekert tussen licht en duister en al jaren in de schaduwen gevoerd wordt.

Lees meer over: Helstrom, Marvel, Hulu

Populair nieuws