search
'Mocro Maffia' seizoen 2 komt eerder op Videoland
Series / Nieuws

'Mocro Maffia' seizoen 2 komt eerder op Videoland

Vanwege de coronacrisis heeft Videoland besloten om het tweede seizoen van 'Mocro Maffia' twee weken eerder uit te brengen.

De releasedatum van Mocro Maffia is met twee weken vervroegd. Aankomende vrijdag, 20 maart, is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen al op Videoland te bekijken.

Na 20 maart zal er elke dag een nieuwe aflevering van het zevendelige tweede seizoen op Videoland komen. Eerst was het plan om de serie op 2 april in première te laten gaan. Vanwege het coronavirus en het feit dat zoveel mensen thuis zitten is echter besloten om de serie eerder beschikbaar te maken.

Lees ook: Tweede seizoen 'Mocro Maffia' verschijnt in april 2020!

Spannende eerste scène
Om het vervroegde tweede seizoen aan te kondigen heeft Videoland al de zeer spannende eerste scène van de nieuwe afleveringen online gezet. Hierin is te zien hoe Rein de Waard (Daan Schuurmans) het schrijven van zijn nieuwe boek overdenkt.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Wouter Laumans en Marijn Schrijver. Mocro Maffia is geschreven en ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer. Het tweede seizoen is vanaf vrijdag exclusief op Videoland te zien. Bekijk hieronder alvast de eerste scène van het nieuwe seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen