search
Tweede seizoen 'Mocro Maffia' verschijnt in april 2020!
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Mocro Maffia' verschijnt in april 2020!

Fans moeten nog tot het voorjaar van volgend jaar geduld uitoefenen...

Streamingdienst 'Videoland' heeft de lanceringsdatum bekend gemaakt van het tweede seizoen van Mocro Maffia. Het tweede seizoen van de reeks zal dan ook vanaf april 2020 te zien zijn. Het nieuws werd bekend gemaakt via Instagram.

Eind vorig jaar werd reeds aangekondigd dat er met zekerheid een tweede seizoen van de reeks zou verschijnen. In Mocro Maffia volgen we het doen en laten van drie goede vrienden welke er op een zeker ogenblik voor kiezen om de overstap te maken van de kleine naar de grote criminaliteit. Acteur en creatief producent van de reeks 'Achmed Akkabi' liet eerder reeds het volgende optekenen:

"We hebben ongelofelijk veel reacties gekregen op de serie. Het is echt vreemd. We ontvangen haast dagelijks berichten van fans die vragen of er een tweede seizoen komt. We hebben zelfs van enkele mensen de vraag gekregen of ze niet mee zouden kunnen spelen in de serie. Echt bizar."

Nog even geduld
De bekendmaking dat het tweede seizoen in april van volgend jaar zal verschijnen is natuurlijk uitstekend nieuws voor de fans. Dit ondanks het feit dat ze toch nog even geduld zullen moeten uitoefenen.

De cast van Mocro Maffia bestaat uit zowel bekende als minder bekende namen. De hoofdrollen worden dan ook gespeeld door 'Achmed Akkabi', 'Nasrdin Dchar', 'Robert de Hoog' en natuurlijk ook 'Daan Schuurmans'. Deze laatste was in het verleden onder meer te zien in de ooit zo populaire reeks Westenwind en natuurlijk ook Nieuwe Buren en Heer en Meester.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen