Onvrede over vertrek Andrew Lincoln uit 'The Walking Dead'

Rick Grimes wordt gemist door de fans en ook deze acteur was niet blij.

Bram de Groot, 21-03-2020 13:16

Lijkt het lang of kort geleden? Hoofdpersonage Rick Grimes, de rol van Andrew Lincoln, verdween in seizoen negen uit The Walking Dead. We gaan ondertussen richting het einde van seizoen tien.
De huidige hoofdrolspeler Norman Reedus, uiteraard te zien als Daryl Dixon in TWD, blijkt het niet eens te zijn geweest met het vertrek van Lincoln.

Lees ook: Gruwelijke Negan wordt opnieuw belangrijk in 'The Walking Dead'

Moment van vertrek
"Ik herinner me de dag dat hij vertrok. Ik kreeg mijn lunch, ik ging terug in mijn trailer. Het was zo deprimerend," zei Reedus op Popcorn met Peter Travers. "Op de stoel waar hij altijd op zat, was de afdruk van zijn lichaam nog te zien en er zat bloed op, als de lijkwade van Rick Grimes. Ze kwamen binnen om alles op te ruimen en ik had zoiets van: 'Laat staan!' Het was een trieste dag toen hij vertrok."

Lees ook: Michonne's laatste moment in 'The Walking Dead' komt eraan

Ondanks dat hij niet wilde dat Lincoln vertrok, was er wel bergip bij Reedus: "Ik begreep waarom hij vertrok. Hij woont in Engeland, hij heeft twee kleine kinderen, hij zag zijn kinderen niet zoveel als hij zou willen. Het is gemakkelijk voor mij. Ik ben in New York, een uur rijden van Georgia. Maar voor hem was het tijd."

Bron: Popcorn

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 10, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Populair nieuws

Laatste serienieuws

3 splinternieuwe films racen Netflix binnen

3 splinternieuwe films racen Netflix binnen

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie