3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!

Deze series op Netflix wil je niet missen! Het zijn dikke vette aanraders.

Bram de Groot, 23 maart 2020 om 10:17

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!
Friends (10 seizoenen)
Deze sitcom is misschien wel de populairste ooit gemaakt. Met tien seizoenen en een kortstondige rival onderweg houdt Friends de vele liefhebbers aan de buis gekluisterd. Op den duur zal de serie van Netflix verdwijnen doordat HBO Max eraan komt.

In de sitcom volgen we een groep van zes uiteenlopende vrienden, namelijk Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York en ontmoeten elkaar thuis en in hun favoriete koffiebar.


BoJack Horseman (6 seizoenen)
Deze animatieserie voor volwassenen verscheen in 2014 op Netflix en heeft zes seizoenen. In januari plaatste Netflix de tweede reeks van seizoen zes online en dat is het laatste wat we van BoJack zullen zien. Daarnaast zijn er enkele korte losstaande filmpjes te vinden.

In de animatieserie zien we BoJack Horseman, de ster van de sitcom Horsin' Around. We ontmoeten het paard echter 25 jaar later als zijn carrière in het slop zit. Ook een comeback lijkt er niet in te zitten, aangezien hij dieper wegzakt in een ellendige midlifecrisis.


Prison Break (5 seizoenen)
Deze misdaadthriller was in de '00 een enorm succes. Vooral de eerste twee seizoenen van Prison Break werden goed bekeken en zeer redelijk ontvangen. In 2017 verscheen er een kort revival seizoen met negen afleveringen.

In de serie zit Lincoln Burrows (onterecht) gevangen voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten en zal binnen enkele maanden worden geëxecuteerd. Zijn broer Michael Scofield ziet maar één mogelijkheid: ook in de gevangenis belanden en zijn broer helpen te ontsnappen.


Lees meer over: Friends, Bo Jack Horseman, Prison Break

Populair nieuws