search

Ons nieuws van maandag 23 maart 2020

Opvallend: dit is de meest bekeken aangekochte serie op Netflix
Series / Nieuws

Opvallend: dit is de meest bekeken aangekochte serie op Netflix

Althans, als je alleen kijkt naar de series die door Netflix aangekocht zijn.

Netflix trekt in deze tijd van het coronavirus heel wat meer kijkers. De serie The Office is nog steeds de populairste serie op de streamingdienst. Die vlieger gaat op, als je alleen kijkt naar de streams van aangekochte series.

Dat meldt Variety vandaag op basis van Nielsens ratings. De ratings bedekken enkel de kijkers die via televisie gebruik maken van Netflix. Streams die via mobiel of een computer verlopen, zijn niet meegerekend. En er is alleen gekeken naar Netflix in de Verenigde Staten. Maar het is wel een indicatie.

Lees ook: Gaat er na 'Friends' nu ook een reünie voor 'The Office' komen?

The Office
The Office trok zo'n 189.000 kijkers in de week die door Nielsen bekeken werd. Op de tweede plaats staat Schitt's Creek met 112.000 views. Dat zijn kijkcijfers die een stuk lager liggen dan die van Netflix zelf. Kijk je naar de Originals, dan wordt The Trials of Gabriel Fernandez heel erg veel bekeken met 3,5 miljoen streams in de Verenigde Staten.

Lees ook: Krijgt hitserie 'The Office' misschien tóch een reboot?

The Office zal overigens binnenkort verdwijnen van Netflix. Dan gaat de serie over naar Peacock, de nog te lanceren streamingdienst van NBC Universal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series verschenen deze week op Netflix!
Series / Nieuws

Deze series verschenen deze week op Netflix!

Deze nieuwe series werden deze week gelanceerd op de streamingdienst van Netflix...

Geoffrey Ketels
Net zoals alle weken heeft Netflix ook deze week terug een aantal nieuwe series aan haar aanbod toegevoegd. Ondanks het feit dat er niet zoveel nieuwe series verschenen is de kwaliteit op z'n minst geweldig te noemen.

The Boss Baby: Back in Business
In de animatieserie The Boss Baby: Back in Business tracht de Boss Baby een goede balans te vinden tussen enerzijds zijn drukke baan bij Baby Corp en anderzijds zijn familie. Bovendien is het zo dat de inwoners van de Aarde plots een zwak blijken te hebben voor kittens. Dit zorgt er voor dat baby's ineens een behoorlijk stuk minder populair zijn. De reeks ging in première op 6 april 2018 en het derde seizoen is vanaf 16 maart te bekijken op Netflix.

Dare Me
Op 20 maart verscheen de reeks Dare Me, gebaseerd op het gelijknamige boek van Megan Abbott. In de reeks volgen we een team van cheerleaders welke onder leiding staan van de altijd weer even grofgebekte Beth en haar beste vriendin Addy. Op het ogenblik dat hun nieuwe coach arriveert worden ze geconfronteerd met heel wat mysterie, drama en gevaar.



The Letter for the King
De serie waar de meeste abonnees van Netflix deze week naar uitkeken is ongetwijfeld The Letter for the King. De reeks is gebaseerd op het populaire, Nederlandse avonturenboek van Tonke Dragt. De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen zoals Gijs Blom, Amir Wilson evenals Ruby Serkis. De opnames voor de serie werden gemaakt in Praag evenals in het prachtige Nieuw-Zeeland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland voegde deze series nieuw toe afgelopen week!
Series / Streaming-diensten

Videoland voegde deze series nieuw toe afgelopen week!

Er verscheen veel nieuws deze week op de Nederlandse streamingdienst Videoland!

Heb je Videoland, dan is het een mooie week geweest en kan je heel wat nieuws streamen. We zetten de nieuwste toevoegingen op deze Nederlandse streamingdienst voor je op een rij. En het is weer een drukke week geweest!

Niet alleen zijn er tal van nieuwe series toegevoegd, ook kan je veel nieuwe afleveringen streamen. Laten we beginnen met de nieuwe series, waarvan seizoenen online zijn komen te staan. Dat zijn de volgende shows:
Ollie (1 seizoen)
Mocro Maffia Backstories (1 seizoen)
Babylon Berlin (3 seizoenen)
The L word (6 seizoenen)
Mocro Maffia (2 seizoenen)
Wat ons betreft is natuurlijk Mocro Maffia en de docu-spin-off Backstories de beste toevoeging! Al mag Babylon Berlin er uiteindelijk ook zijn.

Nieuwe afleveringen
Hieronder het overzicht van alle series met een nieuwe aflevering!
The Good Doctor S03E16
Goed Voor Elkaar S01E04
De Alarmcentrale: Pech Onderweg S01E03
Temptation Island S05E06
Dit Is Nederland S02E04
De Andere Kant van Nederland S02E03
A Million Little Things S02E12
The New Pope S01E09
Expeditie Robinson: Nederland vs België S01E09
Charmed S02E14
Eigen Huis en Tuin S37E13
Kees & Co. S10E06
Nancy Drew S01E08
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze series nieuw toe afgelopen week!
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze series nieuw toe afgelopen week!

Er verschenen weer een aantal nieuwe series op Disney+, waaronder een grote titel!

Disney+ heeft ook deze week weer heel wat nieuwe content toegevoegd. Het gaat om drie series waar nieuwe seizoenen van online gezet zijn, en natuurlijk weer een hele rits series waarvan we nieuwe afleveringen kunnen streamen.

Allereerst is nu de hele serie Agents of SHIELD te streamen. De serie draait om de agenten van SHIELD, die onder leiding van Agent Phil Coulson in het diepste geheim missies ondernemen. Er zijn nu zes seizoenen te streamen, een zevende (en laatste) komt er nog bij.

Ook de serie Bunk'd is nieuw, met drie seizoenen. Deze draait om Emma, Ravi en Zuri Ross die samen naar een stoffig zomerkamp moeten. En dat schudden ze natuurlijk flink op!

En dan zijn er nog drie seizoenen van Sofia het Prinsjes. Deze show draait om Sofia, een meisje van een gewone achtergrond dat ineens heel speciaal wordt als haar moeder trouwt met de koning.

Nieuwe afleveringen
En dan de hele rits aan nieuwe afleveringen. Dit zetten we natuurlijk ook voor je op een rij:
Star Wars: The Clone Wars S07E05
Shop Class S01E04
One Day at Disney S01E16
Marvels Hero Project S01E20
Fairy Tale Weddings S02E06
Diary of a Future President S01E10
Disney Insider S01E01
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week!
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week!

Wat kan je sinds deze week allemaal nieuw streamen bij Amazon Prime?

Natuurlijk voegt Amazon Prime net als Netflix en Disney+ elke week weer heel wat content toe. Omdat het moeilijk kan zijn de bomen nog door het bos te zien, hebben we elke week weer een overzicht voor je. Vanaf deze week ook van Amazon Prime!

De voornaamste nieuwe toevoeging deze week is wat ons betreft de nieuwste aflevering van de serie Star Trek: Picard. Het is de op een na laatste aflevering van het eerste seizoen en meteen een onthullende. En er wordt natuurlijk veel opgebouwd naar een epische finale vol actie en spektakel. Hoe mooi de terugkeer van Jean-Luc Picard ook is, die komt dus ook rap tot een eind.

Veel voor kinderen
Dan is er nog een andere toevoeging:
The Kicks: draait om een meisje dat ooit de beste voetbalster was van haar team en sinds de verhuizing van haar familie naar een nieuwe stad, worstelt met haar nieuwe plek.
Er is veel toegevoegd voor kinderen. Natuurlijk zetten we die series ook op een rij. Wellicht dat Amazon hiermee vooral trouwens inspeelt op de kids die nu thuis moeten blijven vanwege het coronavirus en zich maar moeten zien te vermaken.
Danger & Eggs
The Stinky & Dirty Show
Sigmund and the Sea Monsters
Peppa Pig
Lost in Oz
Brandweerman Sam
Ben & Holly's Little Kingdom
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hamsteren WC-rollen voorspeld door 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Hamsteren WC-rollen voorspeld door 'The Walking Dead'

Heb jij veel wc-rollen ingeslagen nadat bekend werd dat Nederland wel eens op slot kon gaan?

Hoeveel WC-rollen heb jij in huis? Hopelijk voldoende, en als je hopelijk een beetje denkt aan je medemens niet meer dan een rolletje of 10 a 20; uiteraard afhankelijk van het aantal gezinsleden. Het WC-rollen-hamsteren is overigens geen raar fenomeen. Ook in de rest van de wereld zijn WC-rollen nu must haves.

De zombieserie The Walking Dead voorspelde in de eerste aflevering al dat veel mensen wereldwijd de nodige rollen zou gaan inslaan bij een echte pandemie. Check onderstaande foto maar!

S1E1 Days Gone Bye, they were more prepared than we thought. from r/thewalkingdead

In de eerste aflevering "Days Gone Bye" van seizoen één is bovenstaand shot te zien. In de afbeelding zie je dat Morgan (Lennie James) heel wat pakketten met WC-rollen heeft ingeslagen. In de scène is Andrew Lincoln net wakker geworden na zijn avontuur in "zombieland". Het moeten wel minimaal een stuk of 100 a 150 rollen zijn...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'The Walking Dead' wordt realiteit door coronavirus
Series / Posters

Poster 'The Walking Dead' wordt realiteit door coronavirus

Het eerste seizoen van The Walking Dead had een gave poster. Zo ziet deze er in het echt uit.

In 2010 startte de zombieserie The Walking Dead en ter promotie verscheen er ook een affiche. Op die poster werd een verlaten snelweg getoond, met daarop Andrew Lincoln als Rick Grimes eenzaam en alleen op zijn paard.

Een fan heeft die poster nu in het echt gemaakt. De straten in Atlanta, Georgia zijn namelijk behoorlijk leeg door het "mysterieuze" coronavirus en dat gaf een fan de kans om een foto te maken van de compleet lege snelweg die je ook op de poster ziet. Hij vergelijk zijn opmerkelijke pica met het affiche van seizoen één van TWD.

Lees ook: Onvrede over vertrek Andrew Lincoln uit 'The Walking Dead'



Lees ook: Seksleven Daryl Dixon eindelijk in beeld in 'The Walking Dead'

De foto werd genomen vanaf de Jackson Street Bridge in Atlanta. En het mag duidelijk zijn; dit is een behoorlijk eng beeld van een anders zo bruisende stad.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!
Series / Featured

3 kneitergoede series die nu gewoon op Netflix staan!

Deze series op Netflix wil je niet missen! Het zijn dikke vette aanraders.

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Friends (10 seizoenen)
Deze sitcom is misschien wel de populairste ooit gemaakt. Met tien seizoenen en een kortstondige rival onderweg houdt Friends de vele liefhebbers aan de buis gekluisterd. Op den duur zal de serie van Netflix verdwijnen doordat HBO Max eraan komt.

In de sitcom volgen we een groep van zes uiteenlopende vrienden, namelijk Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York en ontmoeten elkaar thuis en in hun favoriete koffiebar.



BoJack Horseman (6 seizoenen)
Deze animatieserie voor volwassenen verscheen in 2014 op Netflix en heeft zes seizoenen. In januari plaatste Netflix de tweede reeks van seizoen zes online en dat is het laatste wat we van BoJack zullen zien. Daarnaast zijn er enkele korte losstaande filmpjes te vinden.

In de animatieserie zien we BoJack Horseman, de ster van de sitcom Horsin' Around. We ontmoeten het paard echter 25 jaar later als zijn carrière in het slop zit. Ook een comeback lijkt er niet in te zitten, aangezien hij dieper wegzakt in een ellendige midlifecrisis.



Prison Break (5 seizoenen)
Deze misdaadthriller was in de '00 een enorm succes. Vooral de eerste twee seizoenen van Prison Break werden goed bekeken en zeer redelijk ontvangen. In 2017 verscheen er een kort revival seizoen met negen afleveringen.

In de serie zit Lincoln Burrows (onterecht) gevangen voor de moord op de broer van de vicepresident van de Verenigde Staten en zal binnen enkele maanden worden geëxecuteerd. Zijn broer Michael Scofield ziet maar één mogelijkheid: ook in de gevangenis belanden en zijn broer helpen te ontsnappen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.