search
Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week!

Amazon Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week!

Wat kan je sinds deze week allemaal nieuw streamen bij Amazon Prime?

Jim Pedd
Natuurlijk voegt Amazon Prime net als Netflix en Disney+ elke week weer heel wat content toe. Omdat het moeilijk kan zijn de bomen nog door het bos te zien, hebben we elke week weer een overzicht voor je. Vanaf deze week ook van Amazon Prime!

De voornaamste nieuwe toevoeging deze week is wat ons betreft de nieuwste aflevering van de serie Star Trek: Picard. Het is de op een na laatste aflevering van het eerste seizoen en meteen een onthullende. En er wordt natuurlijk veel opgebouwd naar een epische finale vol actie en spektakel. Hoe mooi de terugkeer van Jean-Luc Picard ook is, die komt dus ook rap tot een eind.

Veel voor kinderen
Dan is er nog een andere toevoeging:
The Kicks: draait om een meisje dat ooit de beste voetbalster was van haar team en sinds de verhuizing van haar familie naar een nieuwe stad, worstelt met haar nieuwe plek.
Er is veel toegevoegd voor kinderen. Natuurlijk zetten we die series ook op een rij. Wellicht dat Amazon hiermee vooral trouwens inspeelt op de kids die nu thuis moeten blijven vanwege het coronavirus en zich maar moeten zien te vermaken.
Danger & Eggs
The Stinky & Dirty Show
Sigmund and the Sea Monsters
Peppa Pig
Lost in Oz
Brandweerman Sam
Ben & Holly's Little Kingdom

Aanbevolen artikelen