Wat is er met Rick gebeurd sinds zijn vertrek uit 'The Walking Dead'?

Wat is er met Rick gebeurd sinds vertrek 'TWD'?

Wat deed Rick in de tijd na zijn vertrek uit de serie en zijn tijd bij de CRM?

Jim Pedd, 24 maart 2020 om 10:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Toen Rick Grimes vertrok uit The Walking Dead bleef zijn lot onduidelijk. We wisten dat hij het overleefd had, maar toen hij in de helikopter van de CRM-groep verdween, hoorden we niet wat er precies gebeurd was.
Sterker nog, na de verdwijning van Rick, sprong de serie zes jaar in de tijd. Wat Rick in de tussentijd gedaan heeft, is dus nog niet bekend. Dat leren we straks in de drie films die over hem gemaakt worden. Alhoewel we nu dankzij de aflevering What We Become enige context krijgen.

Lees ook: Dit zijn de meest hartverscheurende 'The Walking Dead'-momenten

Wat is er gebeurd?
Michonne ontdekt in de meest recente aflevering de oude laarzen van Rick. Het zijn de laarzen die hij sinds de eerste aflevering droeg. Daarop dwingt ze Virgil om haar mee te nemen naar de plek waar hij de laarzen gevonden heeft. Dat blijkt een verlaten schip te zijn.

Lees ook: Seksleven Daryl Dixon eindelijk in beeld in 'The Walking Dead'

Daar ontdekt Michonne dat Rick de explosie overleefd heeft. Er liggen namelijk een iPhone en een tekening van Michonne en Judith, met Ricks naam erboven geschreven. Daarmee weet Michonne dus dat Rick nog leeft en hebben wij een eerste detail over wat hij meegemaakt heeft na de exit.

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Rick Grimes, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws