Eerste trailer 'The Great'-serie met Elle Fanning en Nicholas Hoult

Eerste trailer Hulu-serie 'The Great'

Hulu heeft een groot budget over voor een komische serie over Catherine the Great.

Zilko Tarici, 24 maart 2020 om 11:52

Net als Autumn de Wilde's film Emma neemt de nieuwe serie The Great het leven van aristocraten flink op de hak. Een eerste trailer voor de serie van Hulu laat dit vandaag zien.
The Great is een nieuwe komische serie gebaseerd op historische gebeurtenissen. Centraal staan Catherine the Great (Elle Fanning), die, als ze arriveert in Rusland, wordt uitgehuwd aan keizer Peter (Nicholas Hoult). Peter is uiteraard een irritante snob, en het soort heerser dat mensen maar wat graag voor hem laat werken...

Van The Favourite naar The Great
Tony McNamara, die eerder meeschreef aan het script van The Favourite (waarin de eerder genoemde Hoult te zien was), zal The Great regisseren. Daarnaast is hij bedenker, scenarist en uitvoerend producent van de serie.

Naast de eerder genoemde Fanning en Hoult zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi en Belinda Bromilow. Fanning is tevens uitvoerend producent van The Great.

Het eerste seizoen van The Great wordt op 15 mei a.s. beschikbaar gesteld door Hulu.


Bron: Hulu

Lees meer over: The Great, Elle Fanning, Nicholas Hoult, Tony McNamara, The Favourite

Populair nieuws