'The Walking Dead': zo vertrekt Michonne uit de serie

Zo vertrekt Michonne uit The Walking Dead

Leer nu het lot van het bekende personage Michonne, waarvan we helaas afscheid hebben moeten nemen.

Jim Pedd, 24 maart 2020 om 10:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk is het dan zover: The Walking Dead neemt afscheid van Michonne. Het personage vertrok in de meest recente aflevering van de serie en kreeg een mooi afscheid.
Veel fans waren bang dat Michonne dood zou gaan in haar aflevering. Dat bleek gelukkig voor hen niet te kloppen. In plaats daarvan vertrok het personage op een zoektocht en kunnen we er van uit gaan dat ze uiteindelijk nog terugkeert.

Lees ook: Dit zijn de meest hartverscheurende 'The Walking Dead'-momenten

Waar gaat ze heen?
Michonne vermoedt als ze met Virgil op het eiland is, dat er iets niet klopt. De marinebasis waar ze terecht komen blijkt namelijk verlaten. Daar ontdekt ze dat de familie van Virgil dood is en vindt ze de laarzen van Rick.

Als ze erachter komt dat die lagen op een schip dat aangespoeld was, vindt ze daar ook een oude smartphone met de naam van Rick erop, tekeningen van Judith en haarzelf en wat Japans schrift dat op het glazen scherm gekrast is.

Lees ook: Gruwelijke Negan wordt opnieuw belangrijk in 'The Walking Dead'

Honderden mensen
Michonne neemt daarop via de radio contact op met Judith en zegt dat “de dappere man” mogelijk nog leeft en dat ze naar hem op zoek gaat. Eenmaal aan wal, neemt ze weer twee Walkers mee als bewakers en gaat ze richting de New Jersey Shipyard, de laatst bekende plek van het schip.

Opvallend is dat Michonne onderweg een processie van honderden mensen tegenkomt. Kortom: er is iets groots aan de hand!

Bron: SR

Lees meer over: Michonne, The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws