NPO barst uit zijn voegen met veel topseries in april!

Het laatste seizoen van 'Homeland' en het bloedspannende 'ZeroZeroZero' bij de NPO

Emma Nota, 25-03-2020 10:08

Het laatste seizoen van Homeland is in april te zien bij de NPO. Daarnaast is er een nieuw seizoen van de Britse dramaserie Cold Feet en het spannende ZeroZeroZero, een thriller over de internationale drugshandel van de makers van Gomorra. Het aanbod wordt versterkt met Koppensnellers en een komische serie van eigen bodem!
ZeroZeroZero
Thriller, 9 april

Na Gomorra is ZeroZeroZero opnieuw een verfilming van een boek van de Italiaanse schrijver Roberto Saviano. Waar Gomorra vooral de Napolitaanse maffia liet zien, gaat ZeroZeroZero een flinke stap verder. Het spannende verhaal waarin een cocaïnetransport wordt gevolgd laat zien dat het internationale netwerk dat zich bezig houdt met de productie, de distributie en de verkoop van cocaïne een miljoenen verslindende en heel gewelddadige bedrijfstak is.

Het hele seizoen vanaf 9 april te zien op NPO Plus. Vanaf 12 april te zien op NPO 1 extra

Cold Feet
Dramaserie, Seizoen 9, 3 april

David probeert met behulp van zijn vrienden, zijn leven stukje bij beetje op de rit te krijgen sinds hij terug is in Manchester. Ondertussen bloeit er wat op tussen Karen en Adam. Jenny is behandeld voor kanker en hoopt samen met Pete weer de draad op te kunnen pakken. Maar in het leven van de vrienden is een onverwachte wending nooit ver weg.

Vanaf 3 april wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Vanaf 3 april het hele seizoen te zien op NPO Plus. Kijk de oudere seizoenen ook op NPO Plus

Homeland
Thriller, Seizoen 8, 5 april

8 jaar geleden was daar ineens Homeland. De met 7 Emmys en 5 Golden Globes bekroonde serie start op 5 april met het laatste seizoen. Carrie (Claire Danes) is vrijgelaten uit Russische gevangenschap en niemand - ook zij zelf niet - weet wat zij in die maanden heeft doorgemaakt. Saul (Mandy Patinkin) heeft Claire nodig om te zorgen dat de vredesbesprekingen met de Taliban succesvol zijn. Maar is Carrie in staat om optimaal te functioneren en misschien nog wel belangrijker, is zij nog te vertrouwen?

Vanaf 5 april wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start

Lees ook: Waarom 'Homeland' nu moest stoppen

The Durrells in Corfu
Dramaserie, Seizoen 1 en 2, 10 april

Britse dramedyserie gebaseerd op de drie autobiografische boeken van Gerard Durrell. Het zijn de jaren dertig. Louisa Durrell woont met haar vier tegendraadse kinderen in Engeland, waar ze het als alleenstaande moeder allesbehalve makkelijk heeft. Dan besluit ze halsoverkop met haar gezin naar Corfu te verhuizen. Maar het blijkt nog niet makkelijk om op een Grieks eiland zomaar een heel nieuw leven op te bouwen.

Vanaf 10 april is seizoen 1 en 17 april is seizoen 2 volledig te zien op NPO Plus. Vanaf 13 april elke werkdag te zien op NPO 2 en NPO Start

Before We Die
Zweedse detective, Seizoen 2, 24 april

Rechercheurs Hanna Svensson en Björn maken nog altijd jacht op een misdaadsyndicaat dat geleid wordt door de Kroatische familie Mimica. Tijdens hun onderzoek stuiten ze op een groep corrupte politiemensen, maar het spoor lijkt dood te lopen. Wanneer er cruciale informatie wordt gelekt, staat Hanna voor de moeilijke taak om uit te zoeken wie daarvoor verantwoordelijk is.

Het hele seizoen vanaf 24 april op NPO Plus. Vanaf 25 april elke zaterdag te zien op NPO 3 en NPO Start. Kijk seizoen 1 ook op NPO Plus.

Hillary
Documentaireserie, 2 april

Deze vierdelige documentaireserie laat zien hoe Hillary Rodham Clinton één van de meest bewonderde én verguisde vrouwen ter wereld werd. Regisseur Nanette Burstein kreeg ongekende toegang tot de Amerikaanse voormalige presidentsvrouw, senator, staatssecretaris en presidentskandidaat en maakte een opmerkelijk portret van Hillary's leven en carrière.

Vanaf 2 april wekelijks op NPO 2 en NPO Start. Het hele seizoen vanaf 2 april te zien op NPO Plus

En verder:
Documentaire serie: Asian Provocateur (BNNVARA)
Vanaf 2 april wekelijks op NPO 3 en NPO Start. Het hele seizoen vanaf 2 april te zien op NPO Plus.

Komedie serie: Koppensnellers (AVROTROS)
Vanaf 3 april wekelijks op NPO 3 en NPO Start. Het hele seizoen vanaf 3 april te zien op NPO Plus.

Lees ook: Laatste seizoen 'Homeland' krijgt eerste teaser-trailer!

Bron: NPO Start

Lees meer over: NPO Start, Homeland, Zero zero zero, Cold Feet

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix