search
'Westworld' gaat zeer snel alle parken onthullen!
Series / Nieuws

'Westworld' gaat zeer snel alle parken onthullen!

Wat weten we eigenlijk al over de zes parken die Delos rijk is?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tegen de tijd dat het derde seizoen van Westworld voorbij is, zijn alle zes (!) de parken van Delos onthuld. De serie begon in een western-park, toonde daarna nog twee nieuwe parken en heeft er ondertussen nog eentje onthuld en gehint naar een ander park.

Westworld van HBO speelt zich in een toekomst af, waarin mensen naar bizarre pretparken kunnen die simulaties zijn van bepaalde tijdsperiodes. Volgens showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy krijgen we snel meer te zien.

Lees ook: HBO's 'Westworld' onthult een bizar nieuw park

Meer parken
Tegenover The Wrap vertelden Nolan en Joy over de meest recente onthulling. "We zijn goede vrienden met Dan [Weiss] en David [Benioff] en konden Westworld maken omdat zij deze versie van het genre bedacht hebben. We konden de kans dus niet laten liggen om naar hun park te hinten."


Lees ook: HBO's 'Westworld' krijgt keiharde klap van de kijker

Meer details wilden ze niet geven, al weten we nu wel dat er verschillende parken zijn. Westworld is Park 1, Shogunworld Park 2, The Raj Park 6. Dan is er nog Warworld (Park 3) en het nieuwe Park 4, dat we in de meest recente aflevering zagen. Park 4 wordt nog onthuld en zal anders zijn dan de rest.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen