'Supernatural' is vroegtijdig klaar met zijn laatste seizoen

Supernatural te vroeg klaar met laatste seizoen

Maar er is goed nieuws voor de fans: de serie keert uiteindelijk wel weer terug.

Jim Pedd, 25 maart 2020 om 11:16

Supernatural zit in zijn laatste seizoen. Maar het vijftiende seizoen eindigt eerder dan verwacht. Voorlopig althans, want de serie keert terug.
Dat meldt showrunner Andrew Dabb op Twitter. De serie van The CW was toen aan aflevering 13 en heeft die deze week uitgezonden. Maar het seizoen krijgt er nog meer. Er zijn zelfs al opnames tot en met aflevering 18, maar de boel kan niet afgemaakt worden.

Lees ook: Deze fanfavoriete personages keren terug in megapopulaire serie 'Supernatural'

Voorlopig de laatste
Andrew Dabb meldt dat “dit voorlopig de laatste aflevering” is. Want alhoewel de opnames voor het grootste deel afgerond zijn, liggen de “visual effects-afdelingen en die voor het geluid helemaal stil vanwege het coronavirus. Dus de afleveringen kunnen niet afgemaakt worden.”

Lees ook: Makers 'Supernatural' teasen aanstaande einde van de populaire serie

De serie keert dus terug, voor de laatste zeven afleveringen. “En we hebben de komende tijd heel wat mooie verrassingen voor jullie in petto, zodat het wachten makkelijker wordt,” belooft Dabb in hetzelfde bericht op Twitter. “Wij, The CW en Warner Bros., zijn vastbesloten terug te keren om de serie af te maken. Het is dus geen kwestie van ‘of’, maar van ‘wanneer’.”

Bron: Andrew Dabb

Lees meer over: Supernatural, Andrew Dabb, The CW

Informatie over de serie: Supernatural

Populair nieuws